Παίζει με την φωτιά η ΚΕΔ με τον ορισμό Ζαχαριάδη στο ΑΕΛ-ΑΕΚ

Ο Άρης Ασβεστάς γράφει για τον ακατανόητο ορισμό του ίδιου διαιτητή, στο ίδιο ματς και στην ίδια έδρα με πέρσι,
όπου έγινε μπάχαλο και είχε ξεσηκωθεί θύελλα διαμαρτυριών.
Τουλάχιστον αδιανόητη και σε κάθε περίπτωση ανεξήγητη μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στην αναμέτρηση ΑΕΛ-ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή, ενισχύοντας την πεποίθηση πολλών ότι τα στελέχη της, Περέιρα, Μαρίν και Λίντμπεργκ δεν έχουν και πολύ μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα και τους κινδύνους που μπορεί να ελλοχεύουν. 

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι ο Ζαχαριάδης ήταν και πέρσι στο ίδιο γήπεδο, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, που βρήκε νικητές του Θεσσαλούς με 2-1. 

Για εκείνο το ματς, η Λάρισα και ο Αλέξης Κούγιας έβγαζαν ανακοινώσεις για κανένα… δίμηνο, αφού ο Ζαχαριάδης δεν είχε αποβάλει τον Μοράν, ενώ και στο γκολ της ΑΕΚ ο Μασούντ ήταν οφσάιντ. 

Γενικώς, ο Μακεδόνας ρέφερι και οι βοηθοί του τα είχαν κάνει θάλασσα… 
Τώρα η ΚΕΔ, είχε την φαεινή ιδέα να ορίσει τον ίδιο διαιτητή, στο ίδιο ματς και στην ίδια έδρα! 

Και μάλιστα σε καιρούς όπου ο Κούγιας είναι «στα κάγκελα» και βάλλει κατά δικαίων και αδίκων! 

Για τους περίεργους και ακατανόητους ορισμούς από πλευράς ΚΕΔ, έχει γίνει πολλές φορές λόγος και έρχονται ξανά να ενισχύσουν αυτή την άποψη, με έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο ορισμό. 

Και αν ο Μαρίν και ο Λίντμπεργκ έχουν το ελαφρυντικό ότι διορίστηκαν το καλοκαίρι και μπορεί να μην γνωρίζουν τι έγινε πέρσι, ο Περέιρα δεν έχει καμία δικαιολογία.

πηγή: sport-fm.gr
photo by Kostas Tsomakos

Σχόλια