Φωτογραφίες από την προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι (pics)

Για μια ακόμη χρονιά η ιστορική Λάρισα πραγματοποιεί προετοιμασία στο Καρπενήσι, διαμένοντας στο αγαπημένο της Hotel Lecadin(15-28 Ιουλίου).
Οι ποδοσφαιριστές προπονούνται στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και θα δώσουν φιλικά ματς με τον Πανιώνιο, τον Βόλο και τον Παναιτωλικό.
Η περυσινή αγωνιστική περίοδος βρήκε τους «βυσσινί» να εξασφαλίζουν την παραμονή τους, τερματίζοντας στη 10η θέση. 


Θα συμμετάσχουν για 4η συνεχόμενη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία της χώρας με τον Κροάτη Γκόρνταν Πέτριτς να αποτελεί τον διάδοχο του Ιταλού Τζιανλούκα Φέστα στην τεχνική ηγεσία. Οι επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις θα αρχίσουν με εκτός έδρας ματς απέναντι στον Ατρόμητο. Στο ρόστερ των Θεσσαλών έχουν ενταχτεί ήδη επτά ποδοσφαιριστές, με την ομάδα να βάζει υψηλούς στόχους για το νέο πρωτάθλημα. 



Η αποστολή της ΑΕΛ
Κρίστινσον, Ρίστιτς, Σουλούκος, Μισυρλής, Καρανίκας, Μπέρτος, Ζίφκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μπράλιτς, Χοτζάλι, Μιχαήλ, Φατιόν, Σετσέροβιτς, Μπάλλας, Μπάμης, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιάκος, Νούσιος, Μιλτιάδης, Χαλάτσης, Πινακάς, Μίτσελ, Σικάβκα, Νούνιτς, Φιλίποβιτς, Ντάουντα, Τσουμάνης. Ο Αυστραλός Μίτσελ τελεί υπό δοκιμή, ενώ δεν συμμετέχει ο Χαλκιαδάκης. 







πηγή: evrytaniasport.blogspot.com
Αφιέρωμα & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος

Σχόλια