Στη λίστα της ΑΕΛ οι Μιγκέλ Μπιανκόνι και Αλί Γκορμπανί (video)

Στην Κρήτη αναφέρουν πως στη Λάρισα... βλέπουν τον Βραζιλιάνο φορ που αποχώρησε από τον Πλατανιά

Δεδομένη είναι για την ΑΕΛ η ενίσχυση στα φορ και μάλιστα είναι πιθανό να προχωρήσει στην προσθήκη δύο στράικερ. Τις τελευταίες ώρες «ψιθυρίζεται» έντονα στην Κρήτη πως για τους «βυσσινί»... παίζει δυνατά η περίπτωση του Μιγκέλ Μπιανκόνι. Ο Βραζιλιάνος φορ έφυγε πρόσφατα από τον Πλατανιά και πέρσι ήταν η αποκάλυψη της 2ης κατηγορίας, όταν και αναδείχθηκε πρώτος της σκόρερ με 16 γκολ, μαζί με τον Ελευθεριάδη (τότε της Παναχαϊκής, φέτος του ΠΑΣ Γιάννινα). Στην τρέχουσα σεζόν βρήκε 5 φορές δίχτυα σε 10 συμμετοχές του, αλλά έφυγε από τα Χανιά λόγω εξωαγωνιστικών ζητημάτων (υπάρχει και σχετική ρήτρα για ενδεχόμενη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα της χώρας μας). Στα 27 του δείχνει  «ζεστός» ώστε να συνεχίσει στην Ελλάδα και όπως λέγεται στα Χανιά, η Λάρισα είναι ένας πολύ πιθανός επόμενος προορισμός του.

Όπως αποκάλυψε το Sportime στο φύλλο της Δευτέρας (30/12), εδώ και καιρό οι Θεσσαλοί αναζητούν τον εκλεκτό για τη γραμμή κρούσης και τον βρήκαν. Αυτός είναι ο Αλί Γκορμπανί.

Ο 29άχρονος Ιρανός είναι ο βασικός στόχος της διοίκησης για να ενισχύσει την επίθεση και οι άνθρωποι της ομάδας πιέζουν τον ποδοσφαιριστή για να απαντήσει άμεσα στην κρούση που του έχει γίνει.

Ο ύψους 1,93 μέτρων ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί κυρίως σε ομάδες της πατρίδας του. Ναι μεν βρίσκει δίχτυα, ωστόσο ο μέσος όρος του δεν ξεπερνάει τα έξι γκολ σε ένα πρωτάθλημα όπως το ιρανικό που δεν θεωρείται δύσκολο.

Την πρώτη και μοναδική φορά που βγήκε εκτός της χώρας του, αυτή ήταν τον Σεπτέμβριο του 2018 για λογαριασμό της Σπάρτακ Τρνάβα.

Στους Σλοβάκους αγωνίστηκε μόλις για ένα εξάμηνο, όπου σε συνολικά 17 συμμετοχές πέτυχε τέσσερα γκολ, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και άμεσα επέστρεψε στο Ιράν και την Σεπαχάν. 







πηγές: gazzetta.gr, sportime.gr

Σχόλια