Φιλανθρωπικοί αγώνες για το «Save Moras» σε Λάρισα και Βερόνα (pics)

Ο Βαγγέλης Μόρας μαζί με φίλους του διοργάνωσε φιλανθρωπικούς αγώνες για το «Save Moras».
Στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Λάρισα και συγκεριμένα στο Olympic Park αγωνίστηκαν οι «φίλοι Ν.Λιούπα» εναντίον των «φίλων Βαγ.Μόρα» με διαιτητή τον Θανάση Τζήλο, για την προώθηση του σωματείου SAVE MORAS που έχει σαν στόχο την ενημέρωση και την εύρεση δοτών μυελού των οστών.
Ήταν ένα συναρπαστικό ματς με πολλά γκολ με την ομάδα των φίλων Μόρα που αποτελούνταν και από παίχτες της ΑΕΛ να έχει το προβάδισμα σε όλον τον αγώνα αλλά οι φίλοι Λιούπα αντέδρασαν κ τελικά...έληξε ισόπαλο με σκορ 7-7 (μικρή σημασία έχει το σκορ). Στον αγώνα συμμετείχαν και μερικοί παίχτες της ΑΕΛ, όπως οι Νίκος Καρανίκας, Νίκος Γκόλιας και Θοδωρής Τριποτσέρης. Επίσης ήταν και από τον Απόλλωνα Λάρισας οι Κων/νος Χατζής και Κων/νος Σκούπρας. Επίσης έπαιξε και ο γιατρός της ΑΕΛ, Γιώργος Μπασδέκης.




Ο δεύτερος αγώνας έγινε στη Βερόνα, στην Ιταλία και ο Βαγγέλης Μόρας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:
Μια όμορφη βραδιά με πολλούς φίλους και πολλούς ανθρώπους που σέβομαι!! 4 συνεχόμενα χρόνια που διοργανώνουμε το @savemoras τουρνουά και κάθε χρόνο μας υποστηρίζετε όλο και περισσότερο. Ευχαριστώ για πάντα τη Βερόνα !!! Μέχρι την επόμενη φορά .... Είστε το δεύτερο σπίτι μου!!! 



Στον αγώνα συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάριος Οικονόμου.


photos από https://www.instagram.com/moras_vangelis_/ και https://www.instagram.com/nikoslioup/

Σχόλια