Έγινε η τελετή λήξης της ακαδημίας της ΑΕΛ με παρουσία Μόρα (pics)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου η καθιερωμένη εκδήλωση της τελετής λήξης της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.
Οι αθλητές, οι γονείς και οι προπονητές της ακαδημίας συγκεντρώθηκαν για τελευταία φορά για την αγωνιστική περίοδο 2018-'19 στις εγκαταστάσεις του Athletic Hall και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος Αυγούστου στον ίδιο πάντα χώρο. Αρχικά τιμήθηκαν οι χορηγοί-συνεργάτες της ακαδημίας την χρονιά που πέρασε και οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά το Σωματείο. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις GOUNELAS Α.Ε. και τα καταστήματα Καφέ-Μπαρ "ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ" και οβελιστήριο "ΕΛΙΞΗΡΙΟ". Από πλευράς διοίκησης τον λόγο πήραν ο πρόεδρος κ.Νάκας και ο γενικός γραμματέας κ.Σοφός οι οποίοι εξήραν το έργο των αθλητών, των προπονητών και των γονέων και μίλησαν για την αγωνιστική και οργανωτική πρόοδο της ακαδημίας και το επιτυχές εγχείρημα της απορρόφησης της ακαδημίας του Τοξότη ενώ από το προπονητικό επιτελείο μίλησαν οι κ.κ. Βασιλείου Ιωάννης και Γκάτας Χρήστος οι οποίοι έκαναν τον αγωνιστικό απολογισμό της σεζόν με τα περισσότερα τμήματα να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους και το σύνολο των παιδιών να δείχνουν μεγάλη αγωνιστική πρόοδο. Την εκδήλωση έκλεισε ο αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας κ. Μόρας Ευάγγελος ο οποίος τίμησε τους νεαρούς αθλητές με την παρουσία του. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, παιδί, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες Î— εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο αρχηγός μίλησε σε παιδιά και γονείς για την σπουδαιότητα της άθλησης, την πειθαρχία που οφείλουν να δείχνουν στους προπονητές τους,την ψυχολογική πίεση που δεν πρέπει να βάζουν οι γονείς στα παιδιά τους και την σημασία που πρέπει να δίνουν τα παιδιά στις σχολικές τους επιδόσεις. Επίσης, απευθυνόμενος στα μεγαλύτερα τμήματα της ακαδημίας, από τα οποία πολλά παιδιά θα επανδρώσουν τη νέα σεζόν τις ομάδες Κ17 και Κ15 της ΠΑΕ, τους ζήτησε να αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο με επαγγελματικό τρόπο (ωράρια, διατροφή, αγωνιστική πειθαρχία, κ.λ.π.) γιατί μόνο έτσι ίσως φτάσουν να γίνουν επαγγελματίες παίκτες της ΑΕΛ που τόσο ονειρεύονται. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, παιδί, γρασίδι, παπούτσια, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες Î— εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στέκονται, παπούτσια, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι νεαροί αθλητές έβγαλαν τις τελευταίες τους αναμνηστικές φωτογραφίες για την φετινή σεζόν με τους συμπαίκτες και τους προπονητές τους ενώ έσπευσαν να φωτογραφηθούν και με τον αρχηγό της αγαπημένης τους ομάδας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες


πληροφορίες από τη σελίδα των ακαδημιών της ΑΕΛ

Σχόλια