Κοντά σε Βινίσιους, Γκαζάλ και Μούζεκ η ΠΑΕ ΑΕΛ, παρελθόν ο Ντάουντα...(video)

Κοντά σε τρεις μεταγραφές βρίσκεται η ΑΕΛ. Οι παίχτες είναι οι Ματέο Μούζεκ, Αλί Γκαζάλ και Βινίσιους.
Μεσοεπιθετικός

Μια ανάσα από την απόκτηση του 26χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, Βινίσιους είναι η ΑΕΛ, με τον παίκτη να βρίσκεται ως την Πέμπτη στην Λάρισα για να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί.

Η ΑΕΛ συνεχίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις και ο επόμενος όχι απλά μεταγραφικός στόχος, αλλά συμφωνία, είναι ο Βινίσιους. Ο 26χρονος εξτρέμ της Σάντα Κρουζ αναμένεται μέχρι την Πέμπτη στην Λάρισα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί. Το νέο όπως όλα δείχνουν απόκτημα των «βυσσινί» ξεκίνησε την καριέρα του στην Παλμέιρας και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Βιτόρια, Καπιβαριάνο, Σεαρά, Κοριτίμπα. Στην Ευρώπη έπαιξε σε Τουρκία και Άδανασπορ και μετά επέστρεψε στην πατρίδα του και την Σαπεκοένσε, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Κρισιούμα. Και λέμε τελευταία γιατί ναι μεν μεταγράφηκε στην Σάντα Κρουζ, αλλά είχε όρο πως αν ερχόταν πρόταση από Ευρώπη θα έφευγε όπως και έγινε.



Αριστερό μπακ

Ο Κροάτης αριστερός μπακ φαίνεται πως θα έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό των «βυσσινί»

Γεννημένος στο Γκρατς της Αυστρίας, ξεκίνησε την καριέρα του από την Χράφτσκι, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε στη Μολδαβία και τη Σέριφ Τίρασπολ, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και σε 5 καλοκαιρινά ευρωπαϊκά ματς. Με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Νέφτσι Μπακού και Σεντ Μίρεν, μετρά στην καριέρα του 145 επαγγελματικά παιχνίδια, ενώ παίζει και όλη την πλευρά, άρα «κουμπώνει» στο 3-5-2.  Μάλιστα είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Κροατίας.

Αμυντικό χάφ

Η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αιγύπτιου μέσου Αλί Γκαζάλ που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη Φεϊρένσε.


Ο 27χρονος Αιγύπτιος μέσος Αλί Γκαζάλ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΛ, η οποία αναζητεί έναν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του Αντονι Φατιόν.

Η περίπτωση του Γκαζάλ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για τους «βυσσινί» με τον παίκτη να είναι ελεύθερος έπειτα από την αποχώρησή του από την πορτογαλική Φεϊρένσε.

Η φυσική θέση του Γκαζάλ είναι αυτή του αμυντικού χαφ, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας.

Ο Γκαζάλ είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πορτογαλική Νασιονάλ, στην κινεζική Χενγκφένγκ και στους Βανκούβερ Γουάιτκαπς του MLS.

Παρελθόν ο Ντάουντα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αμπιόλα Ντάουντα, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του, καθώς επίσης υγεία και ευτυχία για τον ίδιο και την οικογένεια του.


πηγές: gazzetta.gr , aelfc.gr

Σχόλια