Έκοψαν τη Βασιλόπιτα τους οι εθελοντές της ΕΟΔΥΑ

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας
των Εθελοντών της ΕΟΔΥΑ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δ. Κιλελέρ.
Παράλληλα έγινε η απονομή των ¨Διπλωμάτων Αποφοίτησης¨ του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης της 2ης  εκπαιδευτικής σειράς 2018 – 2019. Ακολούθησε η απονομή του ¨Διακριτικού – Εμβλήματος¨ της  Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), στους Εθελοντές της 1ης, 2ης και 3ης εκπαιδευτικής σειράς.
Επίσης έγινε η βράβευση του Αντιδημάρχου Νίκαιας & Κραννώνα κ. Αχιλλέα Χατζούλη για την προσφορά και στήριξη του έργου της ΕΟΔΥΑ από την ίδρυσή της  μέχρι σήμερα.
Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση και απολογισμός δράσεων για το έτος 2019 από τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Λέτσα Ξενοφώντα, καθώς επίσης ανακοινώθηκαν οι προτεραιότητες και ο σχεδιασμός του ΔΣ της ΕΟΔΥΑ, για το 2020.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη νέα Εθελοντική Διοίκηση η οποία αναλαμβάνει το ¨τιμόνι¨ του επιχειρησιακού σκέλους της ΕΟΔΥΑ. Η νέα Εθελοντική Διοίκηση αποτελείται από τους εξής:
ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΥ ΥΠΑΠΑΝΤΗ (ΤΟΥΛΑ), Αρχηγός – Επικεφαλής  ΕΟΔΥΑ
ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Α΄ Υπαρχηγός ( Τομέας Επιχειρήσεων Διάσωσης & Έρευνας, ΤΕΔΕ)
ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΜΑΙΡΗ, Β΄ Υπαρχηγός (Τομέας Παροχής Υποστήριξης & Υγειονομικών Δράσεων, ΤΠΥΥΔ)
Στην εκδήλωση – τελετή έδωσαν το παρών εκπρόσωποι της Ι. Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Κιλελέρ, του Δήμου Λαρισαίων, Εθελοντικών Ομάδων, και πλήθος κόσμου.



Σχόλια