Ξενοδόχοβ: «Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή το γκολ που πέτυχα, 12ος παίχτης ο κόσμος» (video)

Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ παραχώρησε συνέντευξη στο Instagram
στη σελίδα vissini_aelorama.

Αναλυτικά η συνεντευξη:

Αρχικά , είσαι ο μοναδικός τερματοφύλακας που έχει περάσει από την ομάδα μας και έχει πετύχει Goal. Πώς ένιωσες την στιγμή που πέτυχες το τέρμα και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων;

Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή της καριέρας μου το να βάλω γκολ με τη φανέλα της Α.Ε.Λ. , και ειδικά στα τελευταία δευτερόλεπτα και να παίρνει η ομάδα βαθμό στην δύσκολη προσπάθεια που κάναμε για να γυρίσει η ομάδα εκεί που ανήκει (Σούπερλιγκ)

Ποια ήταν η σχέση σου με τον κόσμο της ΑΕΛ ; Ένιωθες οικεία ; Σου έδιναν κίνητρο; 

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα με αγκάλιασε ο κόσμος , ήταν ο 12ος παίκτης μας σε κάθε αγώνα, και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.!

Καλύτερη επέμβαση που έχεις κάνει στην καριέρα σου; 

Η κάθε επέμβαση είναι ξεχωριστή , πολλές φορές δεν είναι η καλύτερη αλλά πολύ σημαντική για την ομάδα.!

Όταν ήσουν μικρός είχες κάποιον τερματοφύλακα για είδωλο που σε έκανε αυτό που είσαι τώρα; 

Ακόμα και τώρα θαυμάζω τον Μπουφόν μαρέσει πολύ σαν τερματοφύλακας, και βέβαια η προσωπικότητα που έχει τον κάνει ξεχωριστό.

Τι συμβουλή θα έδινες σε παιδιά που θέλουν να γίνουν τερματοφύλακες ή γενικότερα ποδοσφαιριστές ; 

Γενικότερα ο αθλητισμός θέλει θυσίες, είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί να θυσιάζεται σε μικρή ηλικία, αλλά αυτό θα τον κάνει να είναι ξεχωριστός στη συνέχεια. Πιστεύω με σκληρή δουλειά και θέληση μπορούν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.!

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ΑΕΛ; 

Θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για την στήριξη και την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν σε κάθε αγώνα.!

Ευχαριστούμε θερμά τον εξαίρετο χαρακτήρα και έναν από τους αγαπημένους τερματοφύλακες του Λαρισινού κοινού Γεννάδιο Ξενοδόχοφ για τον χρόνο που διέθεσε ώστε να μας παραχωρήσει αυτήν την συνέντευξη!! Του ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας επιτυχίες στην συνέχεια της καριέρας του και να είναι πάντα υγιείς!!



πηγή: https://www.instagram.com/vissini_aelorama/

Σχόλια