Με 2 γκολ του Πινακά, η ΑΕΛ νίκησε στα Γιάννενα (pics,video)

 

Με δύο κεφαλιές ο Πινακάς, έκανε την ανατροπή στους Ζωσιμάδες και η ΑΕΛ πέτυχε την πρώτη της νίκης στο πρωτάθλημα με το 2-1

επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Λεό, κόκκινη στο 55' ο Λώλης. 

Πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε σήμερα (4/11) στους «Ζωσιμάδες», όπου η ΑΕΛ πήρε τη νίκη, πρώτη της στη σεζόν, με 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Τη στιγμή πάντως που ο «Αγιαξ της Ηπείρου»... φωνάζει για τη φάση της αποβολής του Λώλη, που τον άφησε από το 55' με 10 παίκτες. 




Οι ενδεκάδες:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πέρσμαν, Κάργας (86' Μπρένερ), Ντομίνγκες (72' Λιάσος), Λώλης, Ελευθεριάδης (46' Σιόντης), Λεό (72' Κριζμάν), Παμλίδης (62' Καρτάλης).

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Μιχαήλ (63' Ντουρμισάι), Σπαρβ (79' Κωστή), Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (79' Γιουνές), Ηλιάδης, Μούζεκ, Νικολιάς (68' Τόρζε), Πινακάς. 

Άποψη μου είναι ότι είναι αυστηρή η 2η κίτρινη...Μπράβο στον Πινακά που έχει 4 γκολ σε 6 παιχνίδια και 4/5 από όλη την ομάδα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: 

https://www.novasports.gr/web-tv/podosfairo/super-league-highlights/video/1836683/pas-giannina-ael-1-2-hl


πηγή: gazzetta.gr

video by novasports.gr

Σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΠΑΛΑ ΧΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΜΑΣ .ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Β ΔΙΑΛΟΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου