Η γυναικεία ΑΕΛ ποδοσφαίρου νίκησε με 6-2 την Καστοριά (pics, video)

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, η οποία υποδέχθηκε στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής την Καστοριά.

Σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με αρκετές απουσίες, η ΑΕΛ φάνηκε να ανταποκρίνεται καλύτερα και να επικρατεί άνετα με σκορ 6-2, σε μία αναμέτρηση με πολύ καλό ρυθμό και όμορφο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, την οποία οι φίλοι της ομάδας είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν μέσω του livestreaming που προσέφεραν οι χορηγοί αναμετάδοσης, Ταβέρνα-Ουζερί "Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ", το "Moods coffee spot", το Βιβλιοπωλείο Κυριλλίδου και το γραφείο PLAN MEC-Ζέτα Πάνου.



Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την ΑΕΛ να προηγείται 3-0, με την Ογκίτσι να σημειώνει δύο γκολ και ένα η Nafula.




Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ ώστε να μπούνε στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, με συνέπεια και οι δύο ομάδες πλέον να βρίσκουν αρκετούς χώρους.
Η ΑΕΛ σημείωσε ακόμα τρία τέρματα, με την Musto να σκοράρει δύο φορές και μία ακόμα η Nafula η οποία διπλασίασε και αυτήν τα τέρματα της στην αναμέτρηση. Τα τέρματα της Καστοριάς πέτυχαν οι Τζιάρα και Μάρκου.







Μπορεί το αποτέλεσμα να ήτανε θετικό όμως οι πολλές απουσίες πονοκεφαλιάζουν τον Βασίλη Πάνο ενόψει της συνέχειας.
Η ΑΕΛ εύχεται καλή συνέχεια στη ομάδα της Καστοριάς και ευχαριστεί θερμά τον δημοσιογράφο Δημήτρη Πετρωτό για την περιγραφή της αναμέτρησης.
Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Γούλα, Νικολαΐδου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Τσιάρα, Κόντου, Σκοτεινιώτη, Musto, Ογκίτσι, Nafula
Αλλαγές: Πίσπα, Σιάχου, Λατίφι
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της τριπλέτας από τον Βόλο.
Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ αγωνίζεται στα γειτονικά Τρίκαλα, την Κυριακή 12 Μαΐου.

Δείτε τον αγώνα:




πηγή: e-ael.gr
photos by Kostas Tsomakos

Σχόλια