Έγινε η μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ, η χαρά του κόσμου και οι επόμενες κινήσεις

Σήμερα τα ξημερώματα 7.7.2022, έγινε και επίσημα σε συμβολαιογράφο η μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ

που όλοι περιμέναμε. Έφυγε αυτός που όλοι θέλαμε και στη θέση του ήρθε επιτέλους μετά από πολλά χρόνια Λαρισαίος επιχειρηματίας. Μόνο και μόνο η αλλαγή του ιδιοκτήτη και η ελευθερία της ΑΕΛ έχει κάνει... χαρούμενο τον κόσμο της, που επιτέλους θα αρχίσει να πηγαίνει ξανά στο γήπεδο. Η νέα διοίκηση με ιδιοκτήτη τον Αχιλλέα Νταβέλη έχει να αλλάξει πολλά πράγματα καθώς άφησε και χρέη ο Αλέξης Κούγιας. Το πιο σημαντικό (μετά και την μελλοντική επιστροφή του κόσμου) είναι η απαλλαγή από το ban έτσι ώστε η ΑΕΛ να μπορεί να κάνει μεταγραφές, γιατί προφανώς στόχος της θα είναι να κάνει πρωταθλητισμό. Αλλά όλο αυτό φυσικά θέλει χρόνο και τώρα που έφυγε ο "γνώστης" του ποδοσφαίρου μπορεί και να υλοποιηθεί.

Σωστή η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για το AEL radio γιατί το καλύτερο είναι κάνα 2 άτομα από εκεί να κάνουν λίγες...διακοπές γιατί έλεγαν ότι να ναι για το πρώην αφεντικό τους (γλείψιμο). Στο μέλλον θα μπορούσε ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ άμα θελήσει να κάνει αθλητικές εκπομπές στο δικό του ραδιόφωνο (ελπίζω και πιστεύω θα είναι πιο αντικειμενικοί).

Τέλος ο Αχιλλέας Νταβέλης επειδή δεν έχει ξανασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και επειδή στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί... πονηροί θα πρέπει να βάλει γνώστες και έντιμους στην ομάδα σε όλα τα πόστα. Άλλωστε ξέρει καλά από επιχειρήσεις γιατί δεν είναι εύκολο να είσαι πρόεδρος και ιδιοκτήτης στο Animus. 

Υ. Γ. Ελπίζω και εύχομαι η ΑΕΛ να ξαναγίνει και πάλι ΑΕΛ. 

Σχόλια