Παροχές Αγώνα Ημέρας... για το πρώτο φιλικό της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ

Το προσεχές Σάββατο 3/9 και ώρα 6 μ.μ., η ΑΕΛ φιλοξενεί στο στάδιο Αλκαζάρ την ομάδα της Κηφισιάς, στον πρώτο φιλικό αγώνα που δίνει εντός έδρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με αφορμή το γεγονός αυτό και με τον τίτλο «Για να ξαναγίνουν οι Κυριακές μας βυσσινί», η ΠΑΕ εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων που θα αφορούν «Παροχές Αγώνα Ημέρας», δίνοντας συγκεκριμένα προνόμια σε κατηγορίες κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και διάφορες κατηγορίες φιλάθλων κατά περίπτωση, μόνο για τον εκάστοτε αγώνα!

Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν και για τον αγώνα ΑΕΛ-Κηφισιάς, θα ισχύσουν τα εξής:

–          Όλα τα παιδιά έως 14ων ετών θα εισέλθουν δωρεάν και

–          Κάθε κάτοχος ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ διαρκείας θα έχει δικαίωμα δωρεάν εισόδου ενός ακόμα ατόμου, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλλου.

Σημειώνεται για μια ακόμα φορά ότι οι ανωτέρω «Παροχές Αγώνα Ημέρας», θα ισχύσουν ΜΟΝΟ για την φιλική αναμέτρηση ΑΕΛ-Κηφισιάς του προσεχούς Σαββάτου.

Ο καιρός και για την αγωνιστική επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας στην καθημερινότητα της πόλης πλησιάζει και με δράσεις σαν και αυτή, η ΠΑΕ ΑΕΛ έρχεται να επιβεβαιώσει ότι οι φίλαθλοί της ήταν, είναι και παραμένουν ο πυρήνας της ύπαρξής της και ο 12ος παίκτης της.

Εμπρός λοιπόν… για να ξαναγίνουν οι Κυριακές μας βυσσινί!!!


aelfc.gr

Σχόλια