11άδα με… δεδομένα


Ως τον «σημαντικότερο όλων» χαρακτήρισε τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο ο Σάκης Τσιώλης και δεν έχει διόλου άδικο, αν αναλογιστούμε τη διαφορά που έχει η ΑΕΛ από τους διώκτες της, αλλά και τα παιχνίδια που απομένουν ως και το τέλος του φετινού μαραθωνίου.
Ουσιαστικά γίνεται λόγος για μία αναμέτρηση που αποτελεί «μονόδρομο» για τη λαρισινή ομάδα, που πρέπει να καταθέσει κάθε ικμάδα των δυνάμεων της στον αγωνιστικό χώρο για να κατακτήσει τη νίκη, στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του Καρδιτσιώτη τεχνικού στον «βυσσινί» πάγκο.

Πως όμως θα το διαχειριστεί; Είναι ένα ερώτημα του οποίου η απάντηση είναι δύσκολη, έχουμε όμως δεδομένα…
Δεδομένο 1ο: Η απουσία δύο παικτών που αποτελούσαν βασικότατα στελέχη τις προηγούμενες αγωνιστικές, των τιμωρημένων Κώστα Μπανούση και Πολ Ουρτάδο.
Δεδομένο 2ο: Την επιστροφή των Νίκου Αναστασόπουλου (που εξέτισε την ποινή του) και του Μανώλη Ροβίθη (που ξεπέρασε τον τραυματισμό του)
Δεδομένο 3ο: Την δήλωση του κ. Τσιώλη, ότι η ΑΕΛ θα αγωνίζεται με δύο σέντερ φορ, γιατί έχει τους καλύτερους της κατηγορίας.
Με τα συγκεκριμένα δεδομένα οδηγούμαστε και πάλι στο συμπέρασμα ότι θα δούμε εκ νέου μία διάταξη με δύο παίκτες στην επίθεση (Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκη δηλαδή), είτε σε έναν 4-4-2, είτε σε ένα 4-1-4-1 και με βάση αυτό το «συμπέρασμα» (αυθαίρετο δεν το λες) η ΑΕΛ αναμένεται να παραταχθεί στον Εύοσμο με τους: Ξενοδόχοφ, Ρέντζα, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδη ή Βέρτζο, Μονιάκη, Αναστασόπουλο, Ναγιάρ, Βαρέλα, Κουτσιανικούλη, Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκη.


sportlarissa.gr

Σχόλια