Αυριανό ρεπό από Τσιώλη, τσέκαρε τους μικρούς και Καλλιθέα

Η ΑΕΛ έχει καταφέρει να επικρατήσει και στους τρεις τελευταίους τελικούς της στο πρωτάθλημα της Football League κάτι το οποίο την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. 24 ώρες περίπου μετά από τη σπουδαία νίκη στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδανικό ενώ η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα στο AEL FC ARENA έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Σάκης Τσιώλης ετοιμάσει πρωινό χαλάρωμα στους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες για περίπου 1,5 ώρα ενώ η προπόνηση περιελάμβανε και ενθαρρυντική ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές  για την προσπάθεια των οποίων ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είναι ιδιαίτερα χαρούμενος.
Από εκεί και έπειτα προγραμματίστηκε φιλικό στο στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα στην Κ20 της ΑΕΛ και τον Εθνικό Καρδίτσας του Βαγγέλη Τσιώλη (γιος του Σάκη Τσιώλη) όπου ο προπονητής των «βυσσινί» τσέκαρε νεαρά ταλέντα.
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση στο «Ελ Πάσο» ανάμεσα σε Καλλιθέα και Λαμία με το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ να παρακολουθεί την συγκεκριμένη αναμέτρηση με σκοπό να έχει την πιο πρόσφατη εικόνα του προσεχούς αντιπάλου.

larissasportnews.gr

Σχόλια