«Τηλεοπτική σταρ» η ΑΕΛ

ΑΕΛ_ΑΠΟΛΛΩΝ_05_ΟΜΑΔΙΚΗ
Ποια είναι η ομάδα με το πιο «βαρύ όνομα» στην Football League; Ποια είναι η ομάδα που προσελκύει περισσότερο κόσμο στο γήπεδό της; Ποια είναι η ομάδα που προσελκύει περισσότερο κόσμο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της; Ποια εν τέλει είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Football League; Ε, σε όλα αυτά τα ερωτήματα, η απάντηση είναι μία: η ΑΕΛ…
Και όπως είναι φυσικό και επόμενο το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League, έχει επιλέξει να δείξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια των «βυσσινί» έως και τώρα. Και λέμε σχεδόν όλα, γιατί μόνο δύο ματς (δεν μετράμε τα παιχνίδια με τους αποχωρήσαντες από το πρωτάθλημα) της ΑΕΛ δεν έχουν καλυφθεί τηλεοπτικά φέτος και τα δύο έχει τύχει να είναι εντός έδρας, με τον Πανελευσινιακό και τη Ζάκυνθο. Και θα μου πείτε πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Αφενός το AEL FC ARENA είναι το μοναδικό γήπεδο της συγκεκριμένης κατηγορίας που αποδεικνύει ποια πρέπει να είναι η εικόνα των ελληνικών γηπέδων, με την έντονη παρουσία φιλάθλων και αφετέρου τα εκτός έδρας ματς της «Βασίλισσας» σαφέστατα και τα παρακολουθεί ένας μεγάλος όγκος τηλεθεατών, γιατί – όπως και να το κάνουμε – η ΑΕΛ έχει το μεγαλύτερο κοινό σε αυτή την κατηγορία.
Το sportlarissa.gr λοιπόν, κάθισε και έβγαλε αγωνιστική με αγωνιστική όλες τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και σας παρουσιάζει τον συγκεντρωτικό πίνακα:



Α/ΑΟμάδαΤηλεοπτικοί αγώνες
1ΑΕΛ22
2Κέρκυρα19
3Απόλλων Σμύρνης17
4Λαμία11
5Καλλιθέα11
6Τρίκαλα10
7Παναιγιάλειος10
8Χανιά9
9Αχαρναϊκός7
10Εργοτέλης7
11Κισσαμικός6
12Καρδίτσα6
13Ζάκυνθος6
14Αγροτικός Αστέρας6
15Πανσερραϊκός5
16Παναχαϊκή5
17Ολυμπιακός Βόλου5
18Πανελευσινιακός5


sportlarissa.gr

Σχόλια