Δεν τελείωσε τίποτα για τον Τσιώλη!

Γεύση από AEL FC ARENA πήραν στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες της ΑΕΛ με τον Σάκη Τσιώλη να τους προσγειώνει άμεσα μετά την γκάφα του Τεννέ στον Απόλλωνα Σμύρνης και την εκτόξευση της διαφοράς από την 3η θέση αναφέροντας πως δεν έχει τελειώσει τίποτα στο θέμα ανόδου.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, ως λάτρης της πειθαρχίας και της σοβαρότητας, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούν οι «βυσσινί» και αρχής γενομένης από τον Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα θέλει να δει την ίδια προσπάθεια από τους παίκτες του για την κατάκτηση των 3 βαθμών αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της αναμέτρησης.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή τακτική, γρήγορα τελειώματα με τον Τσιώλη να φωνάζει συνέχεια στους παίκτες του:«πιο γρήγορα τη μπάλα. Με τρεις μπαλιές μπροστά. Άμεσα τελειώματα». Και όλα αυτά επιζητώντας συνέχεια καθαρό μυαλό σε όλους. Όσοι κατάφερναν να ανταποκριθούν στις διάφορες ασκήσεις τελειωμάτων ο τεχνικός της ΑΕΛ τους επιβράβευσε κατ’ επανάληψη με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Μπορεί, λοιπόν, ο στόχος να είναι πιο κοντά μετά τη γκάφα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τα χαρούμενα πρόσωπα των παικτών να ήταν εμφανή για τον λόγο αυτό όμως η άμεση προσγείωση στην πραγματικότητα από τον Τσιώλη τους έκανε σίγουρα να καταλάβουν πως πρέπει οι «βυσσινί» να τελειώσουν την δουλειά που άρχισαν μιας και ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. «Πρέπει να τερματίσουμε πρώτοι για να κάνουμε τους πάντες να καταλάβουν πως είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Θέλουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα», αποκρίθηκε ο Έλληνας τεχνικός προς τους ποδοσφαιριστές του.
Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως μετά το τέλος της προπόνησης παίκτες και τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ παρακολούθησαν το σεμινάριο της Sportradar για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη, σε ειδική αίθουσα του AEL FC Arena ενώ όσο αναφορά τους τραυματίες η προετοιμασία έως τώρα πηγαίνει κατ’ ευχήν με τον Τσιώλη να έχει στη διάθεση του όλα τα δυνατά «χαρτιά» του.
larissasportnews.gr

Σχόλια