Μέσα ο Ροβίθης, «δοκίμασε» ο Αναστασόπουλος

Καθοριστικής σημασίας θεωρούνται οι νίκες με Απόλλωνα Σμύρνης και Κισσαμικό από το αγωνιστικό τμήμα της ΑΕΛ, με τον Σάκη Τσιώλη να δοκιμάζει διάφορα τρικ αποφόρτισης στους ποδοσφαιριστές του για να τους έχει ετοιμοπόλεμους στο ματς-τελικό, όπως τον χαρακτήρισε, με τον Αγροτικό Αστέρα.
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μέσα από διαρκείς ομιλίες έκανε σαφές πως είναι χαρούμενος από το μαχητικό πνεύμα των ποδοσφαιριστών του και τους ζήτησε ανάλογη σοβαρότητα σε συνδυασμό με όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο στη συνέχεια.

Στα αγωνιστικά, εκτός πλάνων για το ματς στον Εύοσμο θεωρούνται οι Μπανούσης-Ουρτάδο που είναι σημαντικές απώλειες αλλά θα εκτίσουν τη μία εκ των δύο αγωνιστικών της ποινής τους σε αυτό το παιχνίδι. Στα καλά νέα ο Μανώλης Ροβίθης είναι διαθέσιμος ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το ματς με τον Κισσαμικό.
Με δεδομένες τις απουσίες στον άξονα του Κώστα Μπανούση και του Φράνκο Πολ Ουρτάδο άπαντες περιμένουν και την επιστροφή του Νίκου Αναστασόπουλου που έχει να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί. Ο 23χρονος κεντρικός χαφ δοκίμασε να μπει σήμερα σε ρυθμούς ομάδας και αν καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα προπονήσεων και τις επόμενες ημέρες θα μπει στα πλάνα Τσιώλη για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.

larissasportnews.gr

Σχόλια