Δηλώσεις Κυπαρίσση, Μαρουκάκη, Βέρτζο και Κουτσιανικούλη

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης αναφέρθηκε και στο δώρο που ήθελε και του πρόσφεραν οι παίκτες, ο Ματθαίος Μαρουκάκης στο γεγονός πως έσπασε την κακοδαιμονία στο σκοράρισμα, ο Άγγελος Βέρτζος ευχαρίστησε τον κόσμο που ταξίδεψε μέχρι την Θεσσαλονίκη και τέλος ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο larissasportnews.gr:

kuparissis
Θωμάς Κυπαρίσσης: “Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς αυτή σήμερα κόντρα στον Αγροτικό και η αλήθεια είναι πως ήθελα να το πάρω κι αυτό το δώρο. Μάλιστα μου το είχαν πει και τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα και είμαι πολύ χαρούμενος”.
για τον αν είναι διπλό ανόδου: “Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Ήταν απλά ένα βήμα. Έχουμε ακόμη μπροστά μας εννέα παιχνίδια τα οποία είναι το ίδιο σημαντικά με το σημερινό”.
IMG_8673Ματθαίος Μαρουκάκης: “Για μένα είναι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα, αλλά είμαι πάντα χαρούμενος όταν σκοράρω. Ναι ήταν το ενδέκατο τέρμα και χαίρομαι γι’ αυτό γιατί ήρθε μετά από καιρό (γέλια). Ξέραμε πως σήμερα θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα.
Η νίκη όμως σήμερα για να έχει αντίκτυπο πρέπει να κερδίσουμε και στα επόμενο δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ακολούθησε και εδώ και μας βοήθησε να πανηγυρίσουμε στο τέλος”.
Vertzos
Άγγελος Βέρτζος: “Δύσκολη έδρα και δύσκολο παιχνίδι το σημερινό κόντρα στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως μετράνε μόνο οι τρεις βαθμοί. Ειδικά όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας και από εδώ και πέρα το κάθε ματς είναι τελικός για εμάς. Ένα ευχαριστώ και στον κόσμο που στάθηκε σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι δίπλα μας”. 
-για την επιστροφή του: “Όπως γνωρίζετε έχω ταλαιπωρηθεί φέτος από τον συγκεκριμένο τραυματισμό και είμαι πάντα χαρούμενος όταν επιστρέφω στο γήπεδο για να αγωνιστώ. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να δίνω το 100% για την ομάδα μου”.
koutsianikoulisΒασίλης Κουτσιανικούλης: “Προετοιμαστήκαμε για ένα ματς σε μία δύσκολη έδρα. Ο Αγροτικός Αστέρας μας δυσκόλεψε πολύ. Θεωρώ πως αξίζαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό την νίκη σήμερα. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι στο AEL FC ARENA με αντίπαλο την Καλλιθέα που θέλουμε επίσης να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουμε στην κορυφή”.
για τον αν είναι διπλό ανόδου: Όπως ανέφερε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Το επόμενο είναι το ερχόμενο Σάββατο και πρέπει από τώρα ήδη η σκέψη μας να είναι σε αυτό και στη νίκη που πρέπει να πάρουμε για τον κόσμο μας”.

larissasportnews.gr

Σχόλια