Τσιώλης: “Έχουμε ακόμα εννέα τελικούς”

Στη σημασία του τριπόντου στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης, χωρίς όμως να παραβλέπει το γεγονός πως η ΑΕΛ έχει ακόμα μπροστά της ακόμα εννέα τελικούς, στη Σ/Τ μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Παράλληλα ανέφερε πως ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη για να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Σάκης Τσιώλης: “Σίγουρα μία πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη για εμάς μέσα σε μία δύσκολη έδρα, αλλά και μία καλή ομάδα. Ένα παιχνίδι που ενδεχομένως και ο συνάδελφος προπονητής θα δικαιούνταν να πει κάποια άλλα πράγματα για το σκορ, γιατί το παιχνίδι δεν είχε σπουδαίο ποδόσφαιρο.
Όμως από τη πλευρά της ΑΕΛ οι ποδοσφαιριστές ήταν τουλάχιστον συγκεντρωμένοι με πολύ αμυντική συμπεριφορά και νομίζω πως το ένα γκολ έκρινε το αποτέλεσμα. Προχωράμε έχουμε ακόμα εννέα τελικούς και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι την προσπάθεια που κάνουμε ώστε στο τέλος αυτή η μεγάλη ομάδα που λέγεται ΑΕΛ να δώσει χαρά στον κόσμο και να επιστρέψει στη θέση που της αξίζει και είναι σίγουρα η Super League. Καλή συνέχεια στο συνάδελφο και στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα”.
-για τον αν ξεκαθαρίζει η υπόθεση άνοδος: “Η σημερινή είναι μία σπουδαία νίκη από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν ακόμα εννέα παιχνίδια που δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο”.
IMG_8691
Κώστας Γεωργιάδης: “Σήμερα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ δυναμική. Γνωρίζαμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο. Οι ομάδες ήταν πάρα πολύ καλά διαβασμένες και δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα σαν παιχνίδι. Επίσης όλοι οι παίκτες έδειξαν πάθος και αυτό φάνηκε και στους παίκτες του Αγροτικού. 
Το παιχνίδι ήταν γενικά μοιρασμένο με λιγοστές ευκαιρίες. Η ΑΕΛ ευτύχησε να σκοράρει με ένα στατικό τέρμα και εκεί πρέπει να φανούμε πιο συγκεντρωμένοι. Στη Football League που πλέον όλοι θα διεκδικούν πράγματα πρέπει να φανούμε πιο συγκεντρωμένοι στο στόχος μας. Αγώνα με αγώνα πρέπει να κερδίσουμε κάτι παραπάνω”.
-για την αποβολή του: “Με πολύ ευγένεια και χωρίς να ασχολούμαι με τους διαιτητές, δεν θα ασχοληθώ και για σεβασμό σε μένα αλλά και για σεβασμό προς τον αντίπαλο. Το μόνο που θα ζητήσω είναι να δούνε και τα δικά τους λάθη. Χωρίς όμως να λέω πως ευνόησε κάποια ομάδα. Απλά να κάνουν και αυτοί την αυτοκριτική τους.
Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και ευχαριστώ για τα καλά του λόγια τον προπονητή της. Άλλωστε η ΑΕΛ έχει τη δυναμική και την ιστορία και πρέπει να βρίσκεται στην παραπάνω κατηγορία. Τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο μας”.
-για την ψυχολογία της ομάδας: “Σαφέστατα παίζει και η ψυχολογία ρόλο. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να φανεί και αυτό μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία πάντως γενικά. Σήμερα δεν έγιναν πολλές φάσεις όπως και στη Λαμία. Πάντως μπορεί να κάνουμε και ένα αγιασμό (γέλια)”.
IMG_8694
Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς: “Ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς όπως και οι τρεις πόντοι που πήραμε. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο παίξαμε καλή μπάλα και πετύχαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε.Έχουμε μπροστά μας ακόμα εννιά μας και πολύ δρόμο, αλλά αν παίξουμε όπως σήμερα με τέτοιο πάθος πιστεύω πως θα ανέβουμε στην κατηγορία”.
Δημήτρης Σκλιοπίδης: “Σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και αρκετά ισορροπημένο. Φαινόταν πως θα κρινόταν στο γκολ ή θα πήγαινε στην ισοπαλία. Δυστυχώς το γκολ μπήκε κατά μας σε μία στημένη φάση. Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ είναι μία έμπειρη ομάδα και καλή καταφέρνοντας να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Εμείς προσπαθήσαμε με κάποια σουτ, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε γκολ. Η συνέχεια είναι δύσκολη, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Παναιγιάλειο και πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι”.


larissasportnews.gr

Σχόλια