Διακοπή στο AEL FC ARENA!

Μετά την προ ημερών ανακοίνωση από τους Monsters για το απαγορευτικό στην Κέρκυρα, οι οργανωμένοι της ΑΕΛ έδειξαν την αντίθεση της μέσω πανό και συνθημάτων κατά της ενέργειας της περασμένης εβδομάδας.

IMG_8957
Οι οργανωμένοι της ΑΕΛ έδειξαν με αυτό το τρόπο την αντίθεση τους σε αυτό το θέμα και με συνθήματα από την αρχή της αναμέτρησης αλλά και τα πανό που βρισκόντουσαν σε περίοπτη θέση στο πέταλο έδειξαν τις θέσεις τους.
IMG_8956
Στο 17′ ο διαιτητής Νεοφυτιάδης κάλεσε τους εκπροσώπους της ομάδας της ΑΕΛ να ζητήσουν να κατέβουν τα πανό. Γι αυτό το λόγο μάλιστα υπήρξε και διακοπή περίπου δύο λεπτών με όλο το γήπεδο να εκνευρίζεται για το γεγονός αυτό. Άμεσα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης μετέβη έως το πέταλο για να διευθετήσει το θέμα ενώ ακούστηκαν και από τα μεγάφωνα οι σχετικές προειδοποιήσεις.
Ο Νεοφυτιάδης αφού έδωσε περίπου 4 λεπτά χρόνο με την αναμέτρηση να συνεχίζει ξαφνικά διέκοψε και πάλι το ματς αφού είδε πως οι οργανωμένοι παρέμειναν αμετάκλητοι στο να κατεβάσουν τα πανό κι έτσι δημιουργήθηκε εκ νέου σύγχυση στο γήπεδο. Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και και παρέμβαση του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια το παιχνίδι συνεχίστηκε στο 28′ όταν οι διαιτητής αποφάσισαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

larissasportnews.gr

Σχόλια