Τσιώλης: “Μόλις διώχναμε το άγχος θα φαινόταν η δουλειά”

Στην καλή απόδοση που είχε η ομάδα στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης, αναφέροντας πως χωρίς άγχος θα φαινόντουσαν οι πραγματικές ικανότητες των παικτών του. Πλέον σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι με την ομάδα των Τρικάλων,
ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον Σάκη Θεοδοσιάση για τη δουλειά που κάνει στην Καρδίτσα.
Αναλυτικά η Συνέντευξη Τύπου στο AEL FC ARENA:
Σάκης Τσιώλης: “Χωρίς να είναι φιλοφρόνηση, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Σάκη Θεοδοσιάδη για ότι έχει δώσει στην ομάδα μου, στην ομάδα της γενέτειράς μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει πολλά και μακάρι να έχει ανοδική πορεία. Το λέω αυτό γιατί από εκεί ξεκίνησα και την ποδοσφαιρική αλλά και την προπονητική μου καριέρα.
Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ήταν ένα παιχνίδι όπου βρήκαμε καλό ρυθμό, κάναμε ευκαιρίες και γενικά δημιουργήσαμε και όπως είχα πει όταν θα διώχναμε και το άγχος αυτό θα φαινόταν και στο γήπεδο. Δεν έκανα ποτέ σύγκριση της ΑΕΛ με τη Λέστερ στο αγωνιστικό κομμάτι και το λέω αυτό για να δώσω απαντήσεις σε κάποιους δημοσιογράφους που άλλαξαν το νόημα σε αυτές. Απλά ουσιαστικά έκανα αναφορά στη φιλοσοφία του αποτελέσματος όπου είχαν άλλες ομάδες.
Από εκεί και πέρα σήμερα είχαμε καλή ταχύτητα στο παιχνίδι μας, καλό κοντρόλ του αγώνα και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Τώρα το αφήνουμε πίσω και πάμε αμέσως να δούμε το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί σε αυτή τη Μ.Εβδομάδα για εμάς.
Σήμερα βλέπεται τι γίνεται, κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Όλοι πρέπει να χειροκροτήσουμε αυτά τα παιδιά, έχουν κάνει από τον Ιούλιο τόσες προπονήσεις, τον Ιανουάριο έγιναν οι εσωτερικές αλλαγές και καταφέρνουν και συνεχίζουν . Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι τους”!
DSC01483
Σάκης Θεοδοσιάδης: “Είναι  ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είμαι δίπλα από το Σάκη Τσιώλη ένα καταξιωμένο προπονητή. Πιστεύω πως η νίκη της ΑΕΛ είναι δίκαιη. Δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Οι αντίπαλοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και με τα δύο γρήγορα γκολ κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι.
Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο για κάτι καλύτερο, αλλά δίχως επιτυχία. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο που ακολουθεί. Συγχαρητήρια στη ΑΕΛ για τη δίκαιη νίκη της και πάλι αλλά και την άνοδο”!
DSC01487
Πολ Ουρτάδο: “Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και κάναμε αρκετές φάσεις. Αυτό μας βοήθησε να σκοράρουμε και γρήγορα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα έχουμε ένα τελικό την Μ. Τετάρτη και δεν θέλουμε μόνο την άνοδο στη Super League, αλλά να πανηγυρίσουμε και την κούπα στο τέλος”.
Γιώργος Σκαθαρούδης: “Ξέραμε ότι θα παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. Μετά την διακοπή δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο, αλλά δεχθήκαμε και ένα τρίτο γκολ.
Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε εδώ και πέρα. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε την εμφάνιση της ομάδας που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια, δεν ξεκινήσαμε έτσι τη χρονιά . Εύχομαι η ΑΕΛ να πετύχει τον στόχος της εμείς συνεχίζουμε”.

larissasportnews.gr

Σχόλια