Η δυναμική επιστροφή του Ροβίθη

Από τη μία ο τραυματισμός που τον κράτησε πίσω από την άλλη η αλλαγή προπονητή άφησαν τον Μανώλη Ροβίθη εκτός εντεκάδας με την ΑΕΛ για 10 αγώνες. Ο 23χρονος Κρητικός μεσοεπιθετικός όμως φώναξε βροντερό παρόν κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας σκοράροντας 2 φορές στην επανεμφάνιση του στην αρχική εντεκάδα.

Όλα ξεκίνησαν από την διπλή διακοπή του παιχνιδιού εκεί γύρω στο 17′ λόγω ενός πανό με τον Νεοφυτιάδη να πηγαίνει στα αποδυτήρια σταματώντας την διεξαγωγή του αγώνα.  Με την επανέναρξη του αγώνα στο 28′ ο Ροβίθης μπήκε ζεστός μιας και στην πρώτη φάση μετά το συμβάν ο Ουρτάδο με τακουνάκι βρήκε τον Ηρακλειώτη μεσοεπιθετικό κι αυτός με ένα ψύχραιμο τελείωμα πέφτοντας στο έδαφος άνοιξε το σκορ.
Στο 32′ ο Ροβίθης έμελλε να είναι και πάλι πρωταγωνιστής. Ο Ναγιάρ βρήκε ωραία τον Μαρουκάκη μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός κράτησε ωραία τη μπάλα έχοντας πλάτη τον εκτός θέσης τερματοφύλακα Κουτσόπουλο, έσπασε στον Κουτσιανικούλη που είχε μέτωπο προς την εστία αλλά έδωσε την ασίστ στον πρώην παίκτη του ΟΦΗ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει δύο τα τέρματα του αλλά και της ομάδας του.
Με τα δύο σημερινά τέρματα του ο Ροβίθης έφτασε τα τρία στο πρωτάθλημα (το άλλο ήταν κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στον πρώτο γύρο στο ARENA) σκοράροντας μάλιστα μετά από 5 μήνες.

larissasportnews.gr

Σχόλια