Γεμάτο το απουσιολόγιο με τον Πανσερραϊκό

Πρωινό χαλάρωμα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες της ΑΕΛ με τον Σάκη Τσιώλη να γνωρίζει πως η ομάδα θα πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα για να “τελειώσει” την υπόθεση άνοδο όσο το δυνατό γρηγορότερα μετά τη χθεσινή σφαλιάρα στα Τρίκαλα.

Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο με τον Πανσερραϊκό στο AEL FC ARENA και άπαντες στο στρατόπεδο των “βυσσινί” ποντάρουν πως το Πάσχα θα λειτουργήσει ευεργετικά για τους παίκτες. Στον αγώνα όμως με τα “Λιοντάρια” υπάρχει μια λίστα γεμάτη από απουσίες αλλά και πιθανές επιστροφές.
Αρχικά θεωρείται απίθανο να δούμε τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ στην αποστολή μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν για πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο κάτι που σημαίνει πως εκτιμάται η επιστροφή σε 15-20 μέρες. Ο παρτενέρ του επί εποχής Τσιώλη στη μεσαία γραμμή, Νίκος Αναστασόπουλος, ξεπέρασε το θέμα με το γόνατο όμως εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του και θα απουσιάσει επίσης στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Εκτός πλάνων είναι και ο Πολ Ουρτάδο μιας και θεωρείται αρκετά νωρίς για να δοκιμάσει ο Βενεζουελάνος να μπει σε ρυθμούς ομάδας κι έτσι η μοναδική διαθέσιμη λύση στον άξονα είναι ο Κώστας Μπανούσης κάτι που σημαίνει πως ο Καρδιτσιώτης ίσως προβεί σε αλχημείες για να καλύψει τα κενά. Μετά και την κόκκινη που δέχτηκε στα Τρίκαλα, εκτός είναι και ο Βασίλης Ρέντζας που θα τον αντικαταστήσουν ένας εκ των Μασούρα, Νικολακάκη, Ζέρη.
Στα θετικά είναι πως δεν εμπνέει ανησυχία η περίπτωση Μανώλη Μονιάκη μιας τίθεται κανονικά στα πλάνα Τσιώλη για Πανσερραϊκό όμως θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβουν οι Νίκο Βαρέλα και Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς. Η πιθανή παρουσία του Ουρουγουανού θα λύσει τα χέρια του προπονητή της ΑΕΛ στον άξονα ενώ και οι καλές εμφανίσεις του Σέρβου κεντρικού αμυντικού προσθέτουν σιγουριά στα μετόπισθεν. Τέλος, περιμένουμε να δούμε πότε θα εκτίσει ο επιθετικός Μίλαν Μπόγιοβιτς που συμπλήρωσε κάρτες.

larissasportnews.gr

Σχόλια