Επιστροφή τη Δευτέρα στις προπονήσεις

ΑΕΛ_ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Η ΑΕΛ θέλει να αφήσει πίσω της την εμφάνιση της Μεγάλης Τετάρτης στα Τρίκαλα και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (Σάββατο 8/5, 18:30) να επιστρέψει τόσο στις επιτυχίες, όσο και στις καλές εμφανίσεις και φυσικά να πάρει τη μια από τις δυο νίκες που απαιτούνται ώστε να εξασφαλίσει την άνοδο της στη Σουπερλιγκ.

Ο Σάκης Τσιώλης ενόψει της κορύφωσης του «Θείου Δράματος» έδωσε τετραήμερη άδεια στους παίκτες του. Έτσι, με αποθεραπεία το πρωί της Μ. Πέμπτης ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΛ για αυτή την εβδομάδα, καθώς οι «βυσσινί» θα επιστρέψουν στο γήπεδο το απόγευμα της Δευτέρας για να ξεκινήσει έτσι η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό.
Βέβαια, μπορεί οι περισσότεροι να βρίσκονται σε άδεια οι τραυματίες όμως έμειναν στην Λάρισα και συνεχίζουν τις αποθεραπείες τους με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ώστε να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού ηγέτη των «βυσσινί» για το παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής.
Δε λείπουν τα προβλήματα
Φυσικά, τα προβλήματα δε θα λείπουν κι αυτοί τη φορά, καθώς ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Βασίλη Ρέντζα και Νίκο Αναστασόπουλο, επίσης σχεδόν σίγουρη θεωρείται και η απουσία των  Πόλ Ουρτάδο και Σεμπαστιάν Ναγιάρ που ταλαιπωρούντε από θλάσεις στον οπίσθιο μηριαίο,ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βαρέλα, ο οποίος έχει θλάση επίσης στον οπίσθιο μηριαίο από το παιχνίδι της Κέρκυρας, και τέλος ερωτηματικό παραμένουν και οι Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, επίσης ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, και Μανώλης Μονιάκης, ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, με την κατάσταση και των δυο να ξεκαθαρίζει μετά την επιστροφή από την άδεια.

sportlarissa.gr

Σχόλια