«Οι άλλοι τέσσερα, εμείς έξι…»

ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ   *Χωρίς Βαρέλα, Αναστασόπουλος κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

«Οι άλλοι τέσσερα, εμείς έξι…»
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης είναι κοντά στην 5η άνοδο της προπονητικής του καριέρας, τέσσερις από τη Β'  Εθνική κατηγορία στη Σούπερ Λίγκα και μια από τη Γ΄ Εθνική στη Β΄ την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε ως προπονητής με την Αναγέννηση Καρδίτσας(ο αντίπαλος του Σαββάτου για τη Λαρισινή ομάδα).

Και θεωρεί ιερό σκοπό να ανέβει τη φετινή χρονιά και η ΑΕΛ γι’ αυτό δεν εφησυχάζει παρά τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει από την Κέρκυρα, τον Απόλλωνα Σμύρνης(ακόμα δεν του έχουν αφαιρεθεί βαθμοί) αλλά και τα Τρίκαλα.
Χθες μάλιστα πάλι μίλησε στους παίκτες λέγοντας ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι αγωνιστικά γιατί οι αντίπαλοι τους έχουν τέσσερα αγωνιστικά παιχνίδια(σ.σ. θα κερδίσουν άνευ αγώνα τον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό Βόλου) ενώ η ΑΕΛ έξι αγώνες.
Ο ίδιος ζήτησε οι παίκτες να «καθαρίσουν»  μόνοι τους την άνοδο και να μην περιμένουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Αυτό πρέπει να αρχίσει από τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Αναγέννηση Καρδίτσας που είναι μια δυνατή ομάδα και χρειάζεται προσοχή ενώ οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν υπομονή. Μέχρι να κριθεί και μαθηματικά η άνοδος το άγχος βαρύνει τους παίκτες και πολλές φορές δεν τους επιτρέπει να αποδώσουν αυτά που οι ίδιοι θέλουν.
Στον αγώνα αυτό δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βαρέλα (γίνονται προσπάθειες να αγωνισθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση στα Τρίκαλα με τη φερώνυμη ομάδα) και τον τιμωρημένο Αναστασόπουλο(όπως και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό).
ΣΤΟ AEL FC ARENA
Χθες η προπόνηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έγινε στα Δένδρα ενώ για σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Ael Fc Arena.

eleftheria.gr

Σχόλια