Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης, μόνο μεμονωμένα τα εισιτήρια

«Κόκκινο» στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΛ στα Τρίκαλα «άναψε» η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.
Η σχετική ανακοίνωση:
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (25-04-2016) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (27-04-2016), ημέρα Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΤΡΙΚΑΛΑ – Π.Α.Ε Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ, για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Tα εισιτήρια 

Έγιναν γνωστές οι τιμές των εισιτήριων του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα και την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη (27/04) στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με ώρα έναρξης στις 17:30. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων του ΑΟΤ για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ, ξεκινάει η προπώληση. Μ. Δευτέρα 17:30-19:30 και Μ.Τρίτη 12:00-14:00/Πεζόδρομος Ασκληπιού (Goody’s). Επίσης στα γραφεία του συλλόγου Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη (ώρες γραφείου) με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 3 έως 15 ευρώ. Από την διοίκηση των Τρικάλων χωρίς μέχρι στιγμής να είναι επίσημο, ότι για τους φίλους της ΑΕΛ που θα πάνε στα Τρίκαλα μεμονωμένα αναμένεται να διατεθούν εισιτήρια τα οποία θα επιτρέπουν την είσοδο τους στην Θύρα 9 του σταδίου Τρικάλων. 


sportlarissa.gr, aelole.gr και gazzetta.gr

Σχόλια