Η ώρα των παιδιών

Η δουλειά των μεγάλων τελείωσε στο AEL FC ARENA με τον κόσμο να χειροκροτεί τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Τα φώτα έσβησαν, οι συζητήσεις και οι αναλύσεις ξεκίνησαν όμως η ώρα για παιχνίδι για τους “μπόμπιρες” που έκλεψαν την παράσταση αλλά και τους πανηγυρισμούς για τα καμώματα τους είχε φτάσει.
Όσο οι αρκετά καλοί για ένα ακόμη παιχνίδι Βασίλης Ρέντζας και Μανώλης Μονιάκης αφιέρωναν λίγο χρόνο για τους φιλάθλους που τους χειροκροτούσαν οι γιοί τους έστρεφαν τα βλέμματα, όσων απέμειναν στο γήπεδο, πάνω τους.
IMG_9100
Ο Μονιάκης junior, Γιωργάκης, αλλά και ο Ρέντζας junior, Αντωνάκης, κατάφεραν για λίγα δευτερόλεπτα να τρέξουν, να ντριμπλάρουν και να πασάρουν μέσα στο γήπεδο με τον κόσμο να τους χειροκροτεί κατά τη διάρκεια της προσπάθειας τους. Μάλιστα, ο μικρός Μονιάκης σκόραρε σε κενό τέρμα μπροστά από τις Θύρες 11, 12, 13 του γηπέδου στη συνέχεια διένυσε περίπου 50 μέτρα μέχρι την μεσαία γραμμή για να πανηγυρίσει με περίτεχνο τρόπο.
Οι πιτσιρικάδες έδειχναν να το απολαμβάνουν και σίγουρα εκμεταλλεύτηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο αυτά τα λίγα λεπτά ποδοσφαίρου αλλά και… δημοσιότητας.

larissasportnews.gr

Σχόλια