Νοκ-άουτ ο Ουρτάδο, “γλίτωσε” ο Γιοβάνοβιτς

Πέρα από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας η ΑΕΛ δεν πέρασε αλώβητη από τη μάχη του AEL FC ARENA με τον Σάκη Τσιώλη να έχει αρκετούς πονοκεφάλους ενόψει του παιχνιδιού της Μεγάλης Τετάρτης με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Στο ματς με την ΑΣΑ, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναγκάστηκε να κάνει τρεις αλλαγές λόγω ενοχλήσεων των ποδοσφαιριστών με τον έναν να έχει πιο σοβαρό πρόβλημα από τους άλλους τρεις. Ο Φράνκο Πολ Ουρτάδο μετά το φανταστικό τακουνάκι-στρώσιμο προς τον Ροβίθη αισθάνθηκε ενοχλήσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση που θα τον κρατήσει εκτός για ένα μήνα. Ίσα που προλαβαίνει δηλαδή ο Βενεζουελάνος επιτελικός χαφ το τέλος του πρωταθλήματος μένοντας εκτός σε κρίσιμο σημείο της κούρσας.
IMG_8992
Από την άλλη ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς με τις εξετάσεις που έκανε μετά το ματς φάνηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό ωστόσο στην ΑΕΛ περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί ο Σέρβος στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Μάλιστα στους “βυσσινί” θα βάλουν όλους τους παράγοντες κάτω για να δουν πότε θα δηλωθεί ο “Μπόκι” να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της ποινής του λόγω καρτών και το plan A αναφέρει πως θα κάνουν άπαντες τα πάντα για να αγωνιστεί σε πρώτη φάση με τον ΑΟΤ. Αντίθετα ο Άγγελος Βέρτζος μάλλον προληπτικά αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι και φωνάζει “παρών” για το Θεσσαλικό ντέρμπι.
Ενοχλήσεις αισθάνεται στο γόνατο και ο Νίκος Αναστασόπουλος που δεν αγωνίστηκε με την Αναγέννηση μιας και εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και αύριο θα κριθεί αν μπορεί να προσφέρει (θυμίζουμε δηλώθηκε να εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική με τον Πανσερραϊκό εντός) όπως και ο Νίκο Βαρέλα που κουβαλά έναν μικροτραυματισμό από το ματς με την Κέρκυρα. Ο Ουρουγουανός θα δοκιμάσει να μπει την Δευτέρα σε φουλ ρυθμούς και αν τα καταφέρει θα είναι στη διάθεση του Τσιώλη για το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης.

larissasportnews.gr

Σχόλια