Γιορτή στα… Τρίκαλα


Η ΑΕΛ καλείται να δώσει σήμερα στα Τρίκαλα ένα από τα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League μιας και η άνοδος μοιάζει πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Αγωνιστικά η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να πετύχει τον στόχο της από το σημερινό παιχνίδι.

Μαζί της σ´ αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται και ο λαός της ΑΕΛ όπως έκανε σε όλες σχεδόν τις έδρες που του επιτράπηκε να είναι διπλα στη ομάδα (αλλά και όχι μόνο...).
Ένας λαός που έχει αποδείξει πάμπολλες φορές τι σημαίνει στήριξη , τι σημαίνει φίλαθλη συμπεριφορά και πως μπορεί να βρίσκεται δίπλα της χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε οποιονδήποτε θελήσει να της δημιουργήσει πρόβλημα χρησιμοποιώντας τη συμπεριφορά των οπαδών μας.
Η τελευταία ελπίδα όσων διεκδικούν μαζί με την ΑΕΛ την άνοδο είναι μια πρόκληση όποιας μορφής επεισοδίων με σκοπό την τιμωρία (ακόμα και με αφαίρεση βαθμών) της ομάδας μας. Με κανέναν άλλο τρόπο δεν μπορούν να σταματήσουν την πορεία προς τη SuperLeague που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Θα τους δώσουμε εμείς αυτή τη δυνατότητα; Θα γίνουμε εμείς οι αυτόχειρες της ΑΕΛ;;; Η απάντηση θα δωθεί στα Τρίκαλα στις 17:30 από τη μεγαλειώδη παρουσία των Λαρισαίων φιλάθλων.
ΥΓ1: Δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν αλλάξουμε εμείς πρώτα…
ΥΓ2: Να τον τρελάνουμε κι αυτόν… και Λαρισα να γίνει…

sportlarissa.gr

Σχόλια