ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

  "Και είναι κάποιοι οπαδοί..."

 "Και είναι κάποιοι οπαδοί..." .Η βασσίλισσα είναι ξανά πρωταθλήτρια και όλα βαίνουν καλώς στον "κάμπο". Πανάξια πρωταθλήτρια η ομάδα μας και οι περισσότεροι Λαρισαίοι είναι ευχαριστημένοι.
Άρχισε όμως το πιο ενοχλητικό πράγμα που συμβαίνει στην πόλη μας, αυτό που μπορεί τόσο εύκολα να με εξοργίσει και όχι μόνο εμένα πιστεύω... Άρχισαν να γίνονται όλοι ξαφνικά ΑΕΛ. Πραγματικά δεν μπορείτε να φανταστείτε που με οδηγεί αυτό. Πείτε με τρελό, πείτε μου ότι κάνω λάθος αλλά δεν γίνεται κάτι ψευτο-οπαδοί να βγαίνουν και να μας το παίζουν "ΑΕΛΑΡΕΣ". Και ξέρετε γιατί; Γιατί ο κόσμος της Λάρισας ήταν αυτός που ώθησε την ομάδα στην άνοδο. Ο κόσμος της Λάρισας ήταν αυτός που υπέστη τόσα χρόνια στα αλώνια της τρίτο-δεύτερης κατηγορίας να παίζεις με το κάθε χωριό. Ήμασταν οι 500 τρελαμένοι που ενώ είχαμε τις δουλειές μας, τις επιχειρήσεις μας, τα διαβάσματα μας (εντάξει ρε πατέρα μην μου το χτυπάς ακόμα) τρέχαμε να δούμε ΑΕΛ-Κωλοπετινίτσα Μικροχωρίου. Δώσαμε σώμα και ψυχή γι αυτήν την ομάδα και κανένας οπαδός της πλάκας δεν θα μας το στερήσει αυτό.
Και αφού "βγάλαμε την πικρία μας" όπως θα με κατηγορήσουν ας πάμε σε αυτούς που αξίζουν συγχαρητήρια.
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙΟι οργανωμένοι έδειξαν και δείχνουν ότι είναι υπεύθυνοι συνεχιστές της ιστορία τους. Από 16-56 χρονών βρίσκονται στο πέταλο και με την παρουσία τους (πάντα αισθητή με την καλή έννοια) και εμψυχώνουν- μάλλον ωθούν την ομάδα μας στην νίκη. Πολλοί έχουν διαφωνήσει με τις ανακοινώσεις τους, με τις πράξεις τους, με συνθήματα τους, αλλά, κανείς μα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τρέλα τους για αυτήν την ομάδα, την αγάπη τους για την Λάρισα και την ΑΕΛ και το μόνο σίγουρο είναι ότι σε οποιοδήποτε λάθος και αν έχουν υποπέσει δεν το έχουν κάνει με σκοπό να βλάψουν το "στολίδι της πόλης μας" την ΑΕΛ ΜΑΣ. Ας συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν στο πέταλο με την τρομερή τους ατμόσφαιρα για να "βράζει" το AEL FC ARENA του χρόνου.
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗΕίναι αυτοί οι οπαδοί που είναι ΠΑΝΤΑ στο πλευρό της ΑΕΛΑΡΑΣ. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν την οικογένεια τους, την δουλεία τους, τα προβλήματα τους αλλά ξέρουν ότι Κυριακή μεσημέρι υπάρχει μόνο η ΑΕΛ. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και στην επαγγελματική τους ζωή είναι ταγμένοι ΑΕΛΑΡΕΣ. Ας ξεκινήσω με το φιλαράκι μου τον Παύλο, τον Ράιαν Γκικς των τοπικών που δεν χάνει αγώνα μέσα έξω. Ήτο αυτονόητο ότι η τρέλα για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΛΑΡΑ θα μεταδοθεί και στα παιδιά του. Επίσης το Βυσσινί κουρείο με τον Βασίλη να μην ξενερώνει ποτέ. Το κικιρίκου το Βέρσους καφέ και άλλα τόσα μαγαζιά που αντικατοπτρίζουν την τρέλα των ιδιοκτητών τους. Απλά ήθελα και δημόσια να τους ευχαριστήσω για την αγάπη τους σε αυτήν την ομάδα.
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣΑχ παιδιά εδώ αγγίζω ευαίσθητο θέμα. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει να είσαι μακριά απο την ομάδα σου. Όποιος το έζησε μόνο θα μπορέσει να το καταλάβει. Θα μπορέσει να καταλάβει τι σημαίνει να είσαι μέσα σε ένα γεμάτο καφέ με 100 άτομα και να φωνάζεις, να βρίζεις, να κλαις και να χοροπηδάς από την χαρά σου μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή. Αν είναι τηλεοπτικό έχει καλώς, αν δεν είναι τι κάνουμε; Ραδιόφωνο όσο μπορούμε, λάιβ αναμετάδοση από site (πχ όλως τυχαία postlarissa.gr) ακόμα και βάιμπερ να μας λένε το σκορ. Αυτά έχει η ξενιτιά. Είναι όμως πραγματικά εκπληκτικό πως όλοι οι Λαρισαίοι φίλοι μου σχεδιάζουν ταυτόχρονα με τις επισκέψεις στο σπίτι τους πως θα πάμε στο γήπεδο, τι αγώνες προλαβαίνουμε και τα λοιπά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ (το έχω ξαναπεί στο ραδιόφωνο) στον σύντροφο-συναγωνιστή "εξ Ιταλίας ορμώμενος" Καρλίτο, που δεν μπόρεσε να είναι στα Τρίκαλα και μόνο που δεν έκλαψε τόσο τον πείραξε, γιατί δίνει την θετική του ενέργεια και την αγάπη του για την ΑΕΛ σε όλη την Ιταλία με κάθε ευκαιρία (τα έχει κάνει βυσσινί τα μπαρ ο Ιταλός) και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τρελό παρεάκι του Φώτη και του Βαγγέλη που χάρη στις πατέντες τους βλέπουμε και εμείς την ΑΕΛΑΡΑ. Τα δύο "παιδιά" αυτά αρρωστάκια με την ΑΕΛ και πάντα δίπλα στην ομάδα.
Εν τέλει ο δωδέκατος παίκτης είναι αυτός που "έβγαλε" την ομάδα φέτος. Αντικειμενικά και ξεκάθαρα εσείς όλοι που είστε πραγματικοί οπαδοί της ομαδάρας μας αξίζετε όλα τα συγχαρητήρια και όλα τα, πρωταθλητές. Ακόμη, όσον αφορά του ψευτο-οπαδούς/ κρυφογαυροβαζελάκια δεν χωράτε στην ΑΕΛ, μας κάνετε κακό, μείνετε μακριά από την ομάδα. ΞΑΝΑΗΡΘΑΜΕ
"ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΛΥΠΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΧΑΡΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΕΣ...."

postlarissa.gr 
video by Jeysi Larissa

Σχόλια