Φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα από τους παλαιμάχους της ΑΕΛ

                                         Για την Ασπασία και την Μυρτώ

Φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσουν τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ και του Άρη. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ και τα έσοδα θα διατεθούν στη Μυρτώ και στην Ασπασία
που φιλοξενούνται στο κέντρο αποκατάστασης της περιοχής, δίνοντας έναν συγκλονιστικό αγώνα για ζωή! Τη διοργάνωση έχει ο σύλλογος παλαιμάχων της ΑΕΛ και η ΕΠΑ Θεσσαλίας στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ" ΤΗΣ ΑΕΛ και του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΧΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ 2 "ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΑΣ" ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ και ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΠΟΥ "ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΧΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ "ΔΙΟΙΚΟΥΝ" ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ "ΒΡΟΝΤΕΡΟ" ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΣΤΑ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΕΨΕ!! ΟΛΗ Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ "ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ "ΔΟΞΑΣΑΝ" ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ και του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΕΙΞΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!

postlarissa.gr

Σχόλια