Με στόχο το πρωτάθλημα η αποστολή της ΑΕΛ

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΛ για το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό αύριο (17:45). O Σάκης Τσιώλης όλη τη βδομάδα έθεσε σαν μοναδικό στόχο τη νίκη
για να ελπίζουν οι “βυσσινί” και στο πρωτάθλημα σε τυχόν περίπτωση απώλειας βαθμών της Κασσιόπης.
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός επέλεξε να πάρει στην αποστολή 18 παίκτες ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει και νέα πρόσωπα στην αρχική εντεκάδα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μπόγιοβιτς και Βέρτζος, όπως και οι τραυματίες Ουρτάδο και Κοντοχρήστος μαζί με τον Μαρουκάκη που ταλαιπωρείται από ίωση όπως έχει γραφτεί.
Από εκεί και πέρα δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και οι Ξενοδόχοβ, Ναγιάρ και Κομεσίδης που δεν επιλέχθηκαν από τον τεχνικό.
Η αποστολή της ομάδας θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή θα βρεθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου και θα γευματίσουν πριν από το παιχνίδι στο Μενίδι.
Η αποστολή της ΑΕΛ κόντρα στον Αχαρναϊκό:
Καβουσάκης, Πατσιογιώργος, Σουλιώτης, Γιοβάνοβιτς, Δαμιανάκης, Μασούρας, Μονιάκης, Ρέντζας, Ζέρης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Βαρέλα, Πάτο, Χοτζάλι, Κουτσιανικούλης, Καπός.

larissasportnews.gr

Σχόλια