Συνάντηση ανανέωσης με Τσιώλη!

Δύο μέρες έχουν απομείνει τυπικά για την ΑΕΛ στη Football League. Σήμερα οι “βυσσινί” αντιμετωπίζουν τον Αχαρναϊκό εκτός έδρας και αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας.
Από την Τρίτη λοιπόν ξεκινάει επίσημα και ο σχεδιασμό της ομάδα για τη Super League.
Κάποιες κινήσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επεκτάσεις συμβολαίων των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, αλλά προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι το θέμα του Σάκη Τσιώλη και η ανανέωση της συνεργασίας. Μέσα στη βδομάδα λοιπόν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Καρδιτσιώτη προπονητή με τον Αλέξη Κούγια όπου και θα συζητηθούν οι όροι της συνεργασίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάκης Τσιώλης σε δηλώσεις που έχει κάνει δείχνει πως θέλει να παραμείνει στους “βυσσινί” αν συμφωνηθούν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το πλάνο της ομάδας. Ενώ και ο Αλέξης Κούγιας θέλει να κρατήσει τον προπονητή για πολύ καιρό για να “χτίσει” μία ομάδα όπου θα πρωταγωνιστεί.
Από εκεί και πέρα αν δώσουν τα χέρια οι δύο άντρες, θα περάσουν άμεσα και στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά. Με αποδεσμεύσεις, ανανεώσεις και μεταγραφές ποδοσφαιριστών, όπως αναμένεται να συζητηθεί και το τεχνικό team που θα πλαισιώνει τον προπονητή και το θέμα της προετοιμασίας.

larissasportnews.gr

Σχόλια