Και τώρα ο σχεδιασμός!

Η ΑΕΛ τερμάτισε την παρένθεση πριν αρχίσει να αφήνει πληγές στην ιστορία της σε μια κατηγορία όπως είναι η Football League που δεν της ταίριαξε ποτέ με τον στόχο της πρωτιάς
να επιτυγχάνεται και μετά από αρκετές θυσίες σε θέαμα και άλλους θεσμούς τα κατάφερε.
Πάμε τώρα στα φλέγοντα θέματα που αφορούν την «βυσσινί» ατζέντα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα της αδειοδότησης θα έχει εξελίξεις στα μέσα της επόμενης βδομάδας. Προς το παρόν αυτό είναι το μόνο σκαλοπάτι πριν την άνοδο της ΑΕΛ στην μεγάλη κατηγορία και απλά για την ώρα το αφήνουμε στην άκρη…
Στο θέμα του σχεδιασμού στην ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί να έβγαλαν ανακοινώσεις πως τα μεταγραφικά θα προχωρήσουν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος αλλά έχουν ξεκινήσει αρκετά πιο νωρίς χρονολογιακά.
Αρχικά αποδεσμεύτηκε ο Μανώλης Νικολακάκης και ανανέωσαν οι Αναστασόπουλος,  Καπός, Μασούρας, Χοτζάλι μέχρι το 2020 ενώ περιμένουμε σύμφωνα πάλι με την επίσημη ΠΑΕ ΑΕΛ ανανέωση συνεργασίας με τους Ξενοδόχοβ, Καβουσάκη (για τέσσερα χρόνια), Κομεσίδη, Μπόγιοβιτς και Μπανούση που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι.
Αξίζει να αναφέρουμε πως την Τετάρτη το ρεπορτάζ του larissasportnews.gr αναφέρει πως στην Αθήνα έχει κανονιστεί συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια και τον προπονητή Σάκη Τσιώλη που πέρα από την ανανέωση της συνεργασίας με την υπογραφή νέου συμβολαίου θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με το ρόστερ και την προετοιμασία.
Εκεί υπάρχουν ήδη δύο λύσεις. Ελλάδα ή εξωτερικό με υποκατηγορίες.Στην πρώτη περίπτωση η ΑΕΛ αναμένεται να κάνει προετοιμασία είτε στο Καρπενήσι (αρκετά πιθανό) είτε στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Η λύση του εξωτερικού αναφέρει περιοχές όπως Αυστρία, Βόρεια Ιταλία, Ολλανδία με την ΑΕΛ να συμμετέχει παράλληλα σε γνωστά τουρνουά με ομάδες του εξωτερικού. Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να παρθεί και η τελική απόφαση.
Ως αναφορά τώρα το ρόστερ. Η λογική λέει πως μπορεί να δεσμεύεται ένα τεράστιο ποσοστό του έμψυχου δυναμικού της ομάδας με συμβόλαια , αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί στην πρώτη κατηγορία με την ίδια ομάδα. Άρα αρκετοί παίκτες θα χαιρετήσουν και αυτό μάλιστα αναμένεται να συμβεί άμεσα μετά από τις εισηγήσεις του Σάκη Τσιώλη που θα επιμεληθεί κατά μεγάλο ποσοστό το χτίσιμο της ομάδας των «βυσσινί»της περιόδου 2016-17 στη Σούπερ Λιγκ.
Η ΑΕΛ φαίνεται  να ψάχνει ποιοτικές λύσεις που θα έχουν την εμπειρία και το ταλέντο να σταθούν σε αυτή την κατηγορία. Εκεί αναμένεται να δούμε τουλάχιστον ένα γνωστό όνομα να παίζει σε κάθε γραμμή (άμυνα, κέντρο, επίθεση) στα μεταγραφικά των «βυσσινί» ενώ περισσότερα θα γίνουν σίγουρα γνωστά της επόμενες μέρες σχετικά με το πως θα κινηθεί η Λάρισα σε αυτό το κομμάτι.

larissasportnews.gr

Σχόλια