Η φιέστα της γυναικείας ΑΕΛ (pics)

Την Κυριακή (29/5) στο AEL FC ARENA η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ είχε την τιμητική της! Η άνοδος στην Α’ Εθνική δύο χρόνια μετά την ίδρυση του σωματείου ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα και γι’ αυτό όλοι στην ομάδα το χάρηκαν μέχρι τέλους!

Πριν την φιέστα διεξήχθη ένα τουρνουά ανάμεσα στην ΑΕΛ, τον ΠΑΟΚ και τα Τρίκαλα. Η ΑΕΛ και στα δύο ματς ήρθε ισόπαλη 0-0. Μετά το τέλος των τριών αγώνων είχαμε την απονομή του Κυπέλλου.

Αποθεώθηκε ο Αχιλλέας Μαστοροδήμος

Ο «αρχιτέκτονας» της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ είναι φυσικά ο προπονητής κ. Αχιλλέας Μαστοροδήμος που ανέλαβε μια ομάδα που επί της ουσίας δεν υπήρχε πριν δύο χρόνια και την έφτασε στην Α’ Εθνική!
Ο ίδιος έδειχνε φανερά χαρούμενος από αυτή την μεγάλη επιτυχία, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως τα κορίτσια της ΑΕΛ τον αποθέωσαν, ακούστηκε ρυθμικά το όνομά του, ενώ τον σήκωσαν στα χέρια.

Χόρεψαν με την καρδιά τους!

Δεν μπορούσαν να περιμένουν τα κορίτσια της ΑΕΛ την απονομή του κυπέλλου και έστησαν έναν μεγάλο χορό φωνάζοντας συνθήματα της ΑΕΛ.
Η χαρά όλων των ανθρώπων της γυναικείας ομάδας ήταν εμφανή και θέλησαν να το πανηγυρίσουν και να το χαρούν! Τα μπλουζάκια της Α’ Εθνικής ήταν σε φόντο βυσσινί και το φορούσαν όλοι οι συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας.

ΚΛΙΚ από την φιέστα της ΑΕΛ γυναικών!

Η ΑΕΛ γυναικών πανηγυρίζει την άνοδό της στην Α’ Εθνική και μάλιστα την Κυριακή (29/5) έκανε και την φιέστα της. Ακολουθούν εικόνες από το athleticlarissa.gr που κάλυψε την όμορφη εκδήλωση.

athleticlarissa.gr by Χρήστος Γκατζούλης

Σχόλια