«Ξεμούδιασμα» με «εξάρα» για την Κ20 (pics)

IMG_0894

Στο Ελευθεραί (όπου και προετοιμάζεται) η Κ20 της ΑΕΛ μετέτρεψε την κουραστική ρουτίνα των συνεχόμενων προπονήσεων και δοκιμών σε μία ευχάριστη… «εξάρα»
όπου στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην επίλεκτη ομάδα της Κλουμπ Ντε Χιμνάσια από Αργεντινούς δεν έδειξε έλεος φιλοδωρώντας την με 6 γκολ.
IMG_0892
Ο Σάκης Αναστασιάδης μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ του που αποτελείται από τους Κώστα Μαντζιώκα (γυμναστής), Βαγγέλη Τσότσα (προπονητή τερματοφυλάκων) και τον Απόστολο Λιβανό (τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής) δοκίμασαν αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λάρισας ενώ έβγαλαν και χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών τους στο πρώτο τους φιλικό.
IMG_0875
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, υπήρξε και σχετική βράβευση από τους Αργεντινούς προς την ΑΕΛ όπου οι άνθρωποι των «βυσσινί» παρέλαβαν Κύπελλο και μετάλλια σε ένα όμορφο στιγμιότυπο από την σημερινή αναμέτρηση.
IMG_0895
Την αρχή στο καταιγιστικό αυτό ματς, έκανε ο αρχηγός Βασίλης Καραλούλης που στο 9′ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0, για να κάνει ο Κώστας Μακρής στο 31′ με όμορφη ατομική προσπάθεια προσπερνώντας και τον τερματοφύλακα το 2-0.
IMG_0909
Τραυματίας αποχώρησε ο μεγάλος άτυχος του απογεύματος Βαγγέλης Νούσιος ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί ελάχιστα πριν αποχωρήσει από την αναμέτρηση. Ο αντικαταστάτης του Βάιος Βαγενάς όμως στο 43′ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και σκόραρε στην πρώτη του τελική προσπάθεια με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής.
IMG_0891
Ο Βαγενάς έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και το 4-0 στο σκορ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για να έρθει ο Κώστας Γεωργακόπουλος στο 65′ με μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα και πλάγια αριστερά η οποία αύξησε το δείκτη του σκορ στο 5-0.
IMG_0913
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο δοκιμαζόμενος Κόλα πριν τη λήξη της αναμέτρησης(6-0).
Άπαντες στο στρατόπεδο της Κ20 έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και θα συνεχίσουν σε γοργούς ρυθμούς μέχρι την ολοκλήρωση του ρόστερ της φετινής χρονιάς όπου οι απαιτήσεις του πρωταθλήματος που θα αγωνιστούν είναι υψηλές.
IMG_0915
Σύμφωνα με την ενημέρωση από ανθρώπους της ομάδας σε αυτό το φιλικό αγωνίστηκαν αρκετά παιδιά τα οποία δοκιμάστηκαν ενώ η σύνθεση ήταν η εξής:
IMG_0876
ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Κοτογλίδης, Κυρίτσης Θ., Κυρίτσης Γ., Καλούσης, Τσεκούρας, Αναγνώστης, Δερμιτζάκης, Καραλούλης, Νούσιος, Μακρής, Κεϊτά.
Έπαιξαν και οι:  Βαγενάς, Μπαρούτας, Τσούτσιας, Ζαρκοδήμος, Μορφάκης, Γεωργακόπουλος, Νικολακούλης, Παπαγιαννούλης, Καλύβας, Τζέκας, Μπαμπατζιάς, Τσαβδάρης, Σουλούκος, Κόλα, Προδρομίδης, Παντέλογλου.

sportlarissa.gr

Σχόλια