Ικανοποίηση και αισιοδοξία από τους Σουλιώτη και Γιοβάνοβιτς

Δηλώσεις έκαναν μετά τη λήξη του αγώνα δύο εκ των κεντρικών αμυντικών της ΑΕΛ. Σουλιώτης και Γιοβάνοβιτς δήλωσαν αρκετά ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας,
ενώ εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη συνέχεια.
Στάθηκαν στο παράγοντα κούραση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, ενώ ο Σέρβος αμυντικός δήλωσε πως η ΑΕΛ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.
Οι δηλώσεις των παικτών:
Δημήτρης Σουλιώτης: “Ήταν το πρώτο φιλικό για τη νέα χρονιά και δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα. Θεωρώ πως η παρουσία της ομάδας ήταν καλή. Σίγουρα θα υπάρξει βελτίωση, είμαστε αρκετά κουρασμένοι από τις προπονήσεις. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον”.
Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς: “Πιστεύω πως σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήταν το πρώτο ματς και ήταν αρκετά δύσκολο με τη θερμοκρασία να είναι αρκετά υψηλή. Παρά την ήττα χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και θεωρώ πως θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει δύο με τρία τέρματα. Είναι άδικο το αποτέλεσμα αλλά είναι ακόμα η αρχή και στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.
Η ομάδα είναι νέα και όπως είδατε έπαιξαν τριάντα παίκτες και να παίρνουν όλοι χρόνο συμμετοχής. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε πολύ καλά ενώ για τη σημερινή μας εμφάνιση παραμένω ευχαριστημένος”.

larissasportnews.gr

Σχόλια