Σήμερα το πρώτο τεστ της ΑΕΛ με Κέρκυρα

Το πρώτο της τεστ θα δώσει η ΑΕΛ σήμερα. Οι “βυσσινί” θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Κέρκυρας στο AEL FC ARENA (17:30)
στο πρώτο της φιλικό για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Ελατοχώρι μπαίνει πλέον σε αγωνιστική δραστηριότητα.
Χθες η απογευματινή προπόνηση διεξήχθη στο AEL FC ARENA, εκεί όπου ο Άγγελος Αναστασιάδης μαζί με τον Λεωνίδα Δημητρακόπουλο δούλεψαν σε θέματα τακτικής, ενώ υπήρχε στο τέλος και δίτερμα, κάτι που θα βοηθήσει τον προπονητή να δει τους παίκτες κόντρα σε έναν αντίπαλο.
Γνωστή η αντίπαλος της ΑΕΛ, καθώς οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και την περσινή σεζόν, όπου κατάφεραν και πήραν την άνοδο στη Super League. Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου ενισχύθηκε αρκετά το διάστημα που πέρασε, με τα ρεπορτάζ να συνδέουν πολλούς μεταγραφικούς στόχους μεταξύ των δύο ομάδων.
Αγωνιστικά, ατομικό πρόγραμμα κάνει ο Φατιόν για να επανέλθει μετά το τραυματισμό που απέκτησε από τη σύγκρουσή του με τον Μονιάκη στο Ελατοχώρι. Ο Καπνόπουλος συνεχίζει τη δοκιμή του και από τη Δευτέρα προστέθηκε και ο Σέρβος Μάκαριτς με τους παίκτες να αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Όσον αφορά τον Κοντόρ, αναμένεται να ανακοινωθεί με τετραετές συμβόλαιο. Ενώ ο Κεϊτά θα συνεχίσει να προπονείται με την Under 20 για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Τέλος, συνεργείο καθαρισμούς βρέθηκε χθες στο AEL FC ARENA όπου καθάρισε τις κερκίδες του γηπέδου, για να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι στις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο σημερινό παιχνίδι. Κάτι φυσικά που ήταν απαίτηση μεγάλης μερίδας του κόσμου το τελευταίο διάστημα.

larissasportnews.gr
photo by Gkael

Σχόλια