Τίμησαν τον Ντόστανιτς (pics)

Πέρυσι την ίδια εποχή ο Ράτκο Ντόστανιτς βρισκόταν στον πάγκο της ΑΕΛ, προσπαθώντας να δημιουργήσει μία ομάδα που είχε στόχο να ανέβει
από την δεύτερη εθνική κατηγορία στη Super League. Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος αντιμετωπίζει τους “βυσσινί”, που έχουν πετύχει την άνοδο παίρνοντας και το τίτλο του πρωταθλητή, στο δεύτερο φιλικό στο AEL FC ARENA με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ, αποφάσισε να τιμήσει το πρώην προπονητής της, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο από τη Football League. Ο μεγαλομέτοχος, Αλέξης Κούγιας ήταν αυτός που αποφάσισε να ευχαριστήσει το Σέρβο προπονητή δίνοντάς του τιμητική DSC01643
Ο προπονητής φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος, με το κόσμο να τον χειροκροτεί και ο ίδιο να ανταποδίδει στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Μάλιστα πήρε το μικρόφωνο λέγοντας “Σας ευχαριστώ πολύ!”
DSC01648
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράτκο Ντόστανιτς σαν προπονητής της ΑΕΛ σε 25 επίσημα παιχνίδια (πρωτάθλημα και κύπελλο) είχε 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες με γκολ 33-23. Τελευταία αναμέτρηση για τον ίδιο η ήττα από τον Παναιγιάλειο με 2-1 στο AEL FC ARENA.

larissasportnews.gr

Σχόλια