Οι προσφυγές, τα ποσά και το θέμα Μασούρα

Πέντε προσφυγές έχει να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτές είναι οι εξής από τους: Μάρκο Γιοβάνοβιτς, Σάντι Κριζμάν, Νεμάνια Μλαντένοβιτς,
Τσίμο Ναβάρο και Βασίλη Κουτσιανικούλη.
Για τις τρεις τελευταίες η ΠΑΕ ΑΕΛ υποστηρίζει ότι δεν θα εκδικασθούν αφού έχουν ρυθμισθεί οι οικονομικές διαφορές.
Οι υπόλοιπες δυο κατά πληροφορίες της eleftheria.gr έχουν ως εξής:
Ο Γιοβάνοβιτς αυτή τη στιγμή από το συμβόλαιο των 90.000 ευρώ, της περσινής αγωνιστικής περιόδου, έχει πάρει τα 60.000 ευρώ και η λαρισινή ομάδα του προσφέρει 30.000 ευρώ για τη λύση της συνεργασίας που αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα του ενώ ο ποδοσφαιριστής διεκδικεί άλλα 30.000 ευρώ για το συμβόλαιο της ερχόμενης χρονιάς (το σύνολο των χρημάτων για τη νέα χρονιά μαζί με την εφορία έφθανε τα 160.000 ευρώ).
Στον Κριζμάν η ΑΕΛ προσφέρει 20.000 ευρώ (90.000 ευρώ ήταν το συνολικό ποσό της περσινής χρονιάς) για τα δεδουλευμένα με τον παίκτη να ζητάει επιπλέον 25.000 ευρώ έναντι των προβλεπομένων της ερχόμενης χρονιάς.
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι οι οφειλές των παικτών αν συναινέσουν θα εξοφληθούν μέχρι τέλη Αυγούστου.

Πάντως εκτός των δύο αυτών παικτών αναμένεται να υπάρξουν άλλες δύο προσφυγές, του Λεοζίνιο που την επόμενη χρονιά από το συμβόλαιό προβλέπεται να πάρει 225.000 ευρώ (μαζί με την εφορία) και του Γουάλας (130.000 ευρώ μαζί με την εφορία).

Σχετικά με το θέμα των προσφυγών χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έκανε την παρακάτω δήλωση στην «Ε»: «Επιδιώξαμε να λύσουμε φιλικά τις διαφορές μας και να τους ξοφλήσουμε τα δεδουλευμένα τους και να λύσουμε τα συμβόλαια. Από τη στιγμή που δεν δέχθηκαν την πρότασή μας επιδιώξαμε τις προσφυγές τους και πιστεύουμε στην αλλαγή του νόμου που αφορά στα δεδουλευμένα των παικτών. Αν έχουν ομάδα, γιατί να παίρνουν χρήματα από τις πρώην ομάδες τους;

Η μόνη περίπτωση παίκτη που θέλαμε να μείνει ήταν ο Κριζμάν που μας αιφνιδίασε και ήθελε να φύγει από τα Χριστούγεννα. Και σ' αυτόν προσφέρουμε τα δεδουλευμένα του».

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣΟΥΡΑ

Στην τελική ευθεία είναι το θέμα της παραχώρησης του Γιάννη Μασούρα στον Ολυμπιακό και αύριο το βράδυ μάλλον θα έχουμε οριστικοποίηση της συμφωνίας και των ανταλλαγμάτων της Πειραιώτικης ομάδας στη λαρισινή.


πηγή: eleftheria.gr

Σχόλια