Η καθαρή αλλοίωση (και) στις Σέρρες πρέπει να μας δυναμώσει πιο πολύ

Ο Πανσερραϊκός χθες θύμησε γιατί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα

είναι αυτό που είναι και κάθε χρόνο φεύγουν όλο και περισσότεροι φίλαθλοι. Ομάδες που συνεργάζονται, διαιτητές πιόνια συγκεκριμένων ομάδων, στημένοι αγώνες για το στοίχημα και άλλα πολλά ειδικά στη SL2.

Στο χθεσινό αγώνα αυτό που είδαμε και ακούσαμε δεν περιγράφεται... 

Καθαρό γκολ ακυρώνεται για χέρι, που και με κοντινό ριπλέι δεν φαίνεται να έχει κάνει χέρι ο Νικολιάς. Δίνει πέναλτι σε μια φάση που ο Πεδρόσο παίρνει μόνο μπάλα...Έδωσε έξι κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο στην ΑΕΛ και στον Πανσερραϊκό καμία. Έδωσε κίτρινη στην ΑΕΛ σε πλάγιο γιατί καθυστέρησε να το κάνει ενώ ήταν στο 0-0 και περίπου στο 20ο λεπτό. 

Με τις πολλές και χωρίς λόγο κίτρινες οι παίχτες δεν μπαίνουν με τόση δύναμη στις φάσεις γιατί φοβούνται μην πάρουν δεύτερη κίτρινη. Έδωσε δύο κόκκινες για διαμαρτυρίες στους δύο κεντρικούς αμυντικούς μας, τους Ηλιάδη και Γκοτζαμανίδη. Ο ένας μάλιστα ήταν στον πάγκο και ο άλλος την πήρε μετά την λήξη γιατί όπως ήταν λογικό διαμαρτυρήθηκε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β' να λείπουν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί και να υπάρχει ο Μαξιμένκο. Με τις άλλες κίτρινες συμπλήρωσαν και οι άλλοι παίχτες και έτσι στο μέλλον θα χάσουν παιχνίδια.

Για τον διαιτητή Πουλικίδη είχε βγει άρθρο σε σαιτ που γράφει για τον Απόλλωνα Πόντου ότι τον είχε αδικήσει και είναι φαν, να μην πω πιόνι, ομάδας του Βορρά. Δεν μου πάει το μυαλό ποια ομάδα να εννοεί, ε ΠΑΟΚ...;;; που σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β έκανε τα πάντα για να κερδίσει...

Πέρυσι ήθελαν να ανεβάσουν την Βέροια αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος. Τους νίκησε ο Κομπότης. Φέτος θέλουν να ανεβάσουν τον Πανσερραϊκό στον Βόρειο όμιλο και την Κηφισιά στον Νότιο.

Πέρυσι η Βέροια είχε προπονητή τον Δερμιτζάκη. Φέτος ο Πανσερραϊκός πήρε τον Δερμιτζάκη. Δεν είναι τυχαίο...ε ΠΑΟΚ;;; Πέρυσι ο Πανσερραϊκός πήγε να πέσει και φέτος βρήκε τα χρήματα για να κάνει καλή ομάδα και να έχει και την εύνοια των διαιτητών και όλο το παρασκήνιο. Άλλαξε ο κολιες και πήρε τη θέση της...

Για πόσο ακόμα θα βλέπουμε αυτό το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα;;; Δυστυχώς δεν βλέπω να αλλάζει. Όλες οι ομάδες εκτός των γνωστών πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση για τους διαιτητές και το παρασκήνιο. Ο Πανσερραϊκός μέχρι τώρα έχει πάρει πολλά πέναλτι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχει αδικήσει πολλές ομάδες ήδη. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έβγαλε ανακοίνωση ότι αδικήθηκε με τον Αλμωπό και είπε και για την αλλοίωση στις Σέρρες. Αυτό είναι το σωστό. Η Καρδίτσα είναι μια από τις ομάδες που θα πάνε ψηλά άρα και αυτή θα την πολεμάει...ο Πανσερραϊκός. 

Στήριξη στην ΑΕΛ γιατί τώρα το χρειάζεται πιο πολύ και ελπίζω να μας επιτρέψουν να πάρουμε μεταγραφές γιατί χρειαζόμαστε σε 3-4 θέσεις.

Υ. Γ. Μπράβο στους οπαδούς της ΑΕΛ που πήγαν στις Σέρρες 

Υ. Γ. 2 Φέρτε μας τον διαιτητή στο Αλκαζάρ τον θέλουμε για να τον κεράσουμε... Είμαστε φιλόξενοι εδώ στη Λάρισα. 

Υ Γ. 3 Καλό παράδεισο στον Πέτρο, τον φίλο του Πανσερραϊκού που έφυγε από τη ζωή μικρός σε ηλικία.

By Gkael

photo by Kostas Tsomakos 

Σχόλια