The Medical Project | Πρόληψη και αποθεραπεία (pics)

Ένας νέος χώρος με πολλές δράσεις για την υγεία υπάρχει στην πόλη της Λάρισας. Οι Γιώργος Μπασδέκης(χειρούργος ορθοπεδικός), Κων/νος Καλαμπάκας(φυσικοθεραπευτής)
και Δημήτρης Καραγιάννης(φαρμακοποιός) δημιούργησαν αυτόν τον σημαντικό κέντρο για την υγεία των ανθρώπων. Ο Γιώργος Μπασδέκης είναι ο γιατρός της ΑΕΛ και ο Κων/νος Καλαμπάκας ήταν φυσικοθεραπευτής παλιά στην ΑΕΛ και τώρα είναι στην Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου.
Τον χώρο έχουν επισκεφθεί ήδη πολλοί ποδοσφαιριστές όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, παίχτες της ΑΕΛ (Ντέλετιτς), παίχτες του Απόλλωνα Λάρισας, ο Περόνε κα

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ένας νέος χώρος πολλαπλών δράσεων υγείας αναπτύσσεται στην πόλη της Λάρισας, ενώνοντας τις σύγχρονες καθημερινές απαιτήσεις με την υψηλή τεχνολογία και την άρτια επιστημονική υποστήριξη. Διαδικασίες πρόληψης, αξιολόγησης και σύγχρονοι μέθοδοι επανεκπαίδευσης και αποθεραπείας, παρέχουν σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες την προοπτική εξέλιξης της κινητικής τους υγείας. Ο συνδυασμός όλων αυτών των δράσεων σε έναν χώρο, είναι μοναδικός στην Ελλάδα. Αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στον χώρο της πρόληψης σε υγιή πληθυσμό, αποθεραπείας σε αθλητικό πληθυσμό και θεραπείας σε ασθενείς. 

-Μονάδα Κρυοθεραπείας
-Εργομετρική Ανάλυση 
-Εμβιομηχανική Ανάλυση
-Μυική Αξιολόγηση - Tensiomyography 
-Ανάλυση Κίνησης Παιδιών & Εφήβων
-Brain Project 
-Διαιτολογία
-Αθλητική Διατροφή
-Massage Therapy 
-Recovery Lounge

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Περισσότερα στο https://www.facebook.com/themedicalproject/

Σχόλια