Κλέιτον στο gkaellarisa: «Έχουμε ζήσει πολύ καλές στιγμές, στη Λάρισα έγινε χαμός με τον κόσμο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο Κλέιτον μίλησε στο gkaellarisa για το καλύτερο του γκολ, για το ποιον αγώνα θυμάται περισσότερο,

για τον συμπαίχτη με την καλύτερη συνεργασία, για το Κύπελλο, την Ευρώπη. Φυσικά είπε και για τον κόσμο της ΑΕΛ και ότι ελπίζει η ΑΕΛ να ανέβει και να πρωταγωνιστήσει ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Κλέιτον αγωνίστηκε στην ΑΕΛ σε 71 αγώνες, πέτυχε 13 γκολ και 13 ασίστ. Με κατάκτηση Κυπέλλου το 2007 και έξοδο στην Ευρώπη και το Κύπελλο UEFA.


- Ποιo ήταν το καλύτερό σου γκολ με την ΑΕΛ και ποιον αγώνα θυμάσαι περισσότερο;

-Το καλύτερο γκολ που πέτυχα σίγουρα ήταν με την Μπλάκμπερν στην Αγγλία για την Ευρώπη. Θυμάμαι πιο πολύ τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το 2007.


- Με ποιον συμπαίχτη σου στην ΑΕΛ είχες καλύτερη συνεργασία στον αγωνιστικό χώρο και εκτός;

-Με τον Ματίας Ιγκλέσιας.


- Τι θυμάσαι πιο πολύ από το Κύπελλο του 2007 και τι από Ευρώπη;

- Στο Κύπελλο θυμάμαι πιο πολύ τον κόσμο που κερδίσαμε, ειδικά στη Λάρισα που έγινε χαμός. Στην Ευρώπη θυμάμαι αρκετά, ειδικά ότι στην πρώτη μου ευρωπαϊκή συμμετοχή, σκόραρα.



- Πες μας δύο λόγια για τους φιλάθλους της ΑΕΛ τότε και άμα παρακαλουθείς καθόλου την ΑΕΛ τώρα.

- Για τον κόσμο της ΑΕΛ μόνο καλά λόγια έχω να πω. Έχουμε ζήσει πραγματικά πολύ καλές στιγμές. Είμαι στην Βραζιλία τώρα αλλά βλέπω ότι η ΑΕΛ είναι πρώτη στη βαθμολογία τώρα. Εύχομαι να παραμείνει εκεί και να γυρίσει εκεί που αξίζει. Να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

- Καλή συνέχεια με υγεία

- ΑΕΛ ΟΛΕ

 

 

by Gkael

Σχόλια