Η χαμένη ευκαιρία, η προστασία της ομάδας και η αργοπορία στις μεταγραφές

Η ΑΕΛ μείωσε την διαφορά που είχε φτάσει στο -7 και παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με πριν (όταν ήρθε ο πιο έμπειρος προπονητής, Δερμιτζάκης).

Η ομάδα λειτούργησε καλύτερα και ειδικά η άμυνα δεν δεχόταν τόσο εύκολα γκολ και στην επίθεση κάπως βρίσκαμε γκολ, συνήθως και δύο γκολ σε κάθε αγώνα. Η ΑΕΛ πριν τις γιορτές και ειδικά από τα παιχνίδια μετά τον Μακεδονικό τα πήγε πολύ καλά με νίκες και μία ισοπαλία μόνο στη Λιβαδειά που ο...γνωστός Σιδηρόπουλος όπως ήταν αναμενόμενο σε έσφαξε. 

Χάθηκε η ευκαρία μετά τις γιορτές κυρίως με ΑΕΚ Β αλλά και με Ηρακλή. Ειδικά με ΑΕΚ Β έχεις διώξει παίχτες (Πατράλη, Μπρου), έχεις τον τιμωρημένο Κοσσονού, τον άρρωστο Πλέγα και τον Οτορμίν (από την ομάδα λένε για άρρωστος και έχουμε δημοσιεύματα από τη χώρα του ότι φεύγει - λογικά ισχύει το δεύτερο). Άμα θέλεις διώξε παίχτες αλλά πρώτα καταλήγεις σε συμφωνία με τις μεταγραφές που θα έρθουν γιατί δεν έχεις πάγκο και μετά τους διώχνεις. Ειδικά ο ένας πήγε σε αντίπαλο που παίζεις μαζί του. Επίσης και με τον Ηρακλή πάλι δεν είχαμε πολλές επιλογές καθώς πάλι έλειπε ο Οτορμίν (που το πιο πιθανό είναι να φύγει), συν αυτούς που έφυγαν. Έτσι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει αργήσει να κάνει μεταγραφές. Ελπίζω μέχρι το παιχνίδι με τον Αιολικό να έχουν έρθει τουλάχιστον οι μισοί. Για εμένα η ΑΕΛ θέλει φορ, δεκάρι (άμα δεν έρθει ο Στίνα), δεξί χαφ, 6άρι και κεντρικό αμυντικό (εφόσον φύγει και ο Μαξιμένκο). Γενικά σε μια ομάδα που έχει περιορισμούς δεν πρέπει να γίνονται πολλές αλλαγές τον Ιανουάριο. 

Ο Λεβαδειακός σήμερα νίκησε την Νίκη Βόλου και πήγε στο +1 με αγώνα λιγότερο. Υπάρχουν και τα play off όπου θα πάει η βαθμολογία δια δύο. Η Νίκη Βόλου έμεινε με δέκα παίχτες... Γενικά έχουμε δει και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να ανέβει ο Λεβαδειακός. Γι΄αυτό η ΠΑΕ ΑΕΛ πρέπει να βοηθήσει την ομάδα και να πάρει 3-4 μεταγραφές καλές. Επίσης πρέπει η ΠΑΕ ΑΕΛ να προστατέψει την ομάδα και εξωαγωνιστικά. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης μπορεί να βρει συμπαίχτη, είτε για το οικονομικό, είτε γιατί δεν έχει εμπειρία στο ποδόσφαιρο έτσι ώστε η ΑΕΛ να γίνει πιο δυνατή.

Στόχος μόνο η άνοδος...


by Gkael

Σχόλια