Οι σφαγές, τα πέναλτι που αγνοούνται, η απαραίτητη προστασία και οι μεταγραφές...

 

Όλοι μας χθες είδαμε τη σφαγή του Βάτσιου κατά της ΑΕΛ. Περιμέναμε ότι με ομάδα της Αθήνας και με ομάδα που κάθε χρόνο αλλάζει και τις φιλίες ότι θα μας αδικήσουν αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ...Τρία πέναλτι δεν έδωσε, έδωσε ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη και σε παρόμοια φάση για κράτημα σ’ αυτούς έδωσε κατευθείαν πέναλτι και κάρτα. Αλήθεια εκτός από το δικαίωμα ίσης ευκαιρίας για πρόκριση που μας στέρησε, έδωσε και την κόκκινη και έτσι η ΑΕΛ χάνει παίχτη για τον αγώνα με τον Μακεδονικό, που είναι ένα δυσκόλο παιχνίδι γιατί ξέρουμε όλοι τι εστί Μακεδονικός (βλ.και άλλη ομάδα που παίζει στο ίδιο γήπεδο).

Η ΑΕΛ αυτή τη σεζόν δεν έχει πάρει κανένα πέναλτι. Σε 18 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο KANENA πέναλτι… Ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, κάνει συνέχεια επιθέσεις και έχει την καλύτερη επίθεση με 22 γκολ στον βόρειο όμιλο της SL2. Κατά τις έχουν δώσει 5 πέναλτι, από τα οποία τα 3 τα έχει αποκρούσει ο Στέφανος Σουλούκος (με ΠΑΟΚ Β, με Απόλλων Πόντου και με Ηρακλή). Δεν λέω ότι θα πρέπει να δίνουν συνέχεια πέναλτι αλλά όχι και κανένα. Τουλάχιστον θυμάμαι 2-3 περιπτώσεις στο AEL FC ARENA.

Αυτό δυστυχώς θα το συνεχίσουν και θα μας φέρνουν...δικούς τους διαιτητές. Τάχα αξιολογημένους ή και διεθνείς γιατί είναι ξεκάθαρο και το ξέρει όλη η Ελλάδα ότι θέλουν να ανεβάσουν τον Λεβαδειακό. Καταλαβαίνουμε όλοι γιατί...Το είδαμε άλλωστε στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πρέπει να θωρακίσει την ομάδα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, να τρέξει όλα τα θέματα σε συμβούλια, ΕΠΟ, ΚΕΔ, SL2. Να βάλει βέτο σε ορισμούς διαιτητών πχ Σιδηρόπουλο, Βάτσιο, Πουλικίδη, Παπαπέτρου κλπ και να βάλει άτομα με εμπειρία ώστε να χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Επίσης να τρέξουν νομικά τον Βάτσιο μαζί με τα βίντεο και να τα στείλουν σε ΚΕΔ και όπου αλλού κρίνουν. Αυτά στο εξωαγωνιστικό.

Στο αγωνιστικό τώρα η ομάδα θέλει 3 μεταγραφές, φορ, πλάγιο χαφ και κεντρικό αμυντικό. Έχουμε καθυστερήσει. Θέλεις σύνολο για να έχεις επιλογές αλλά και γιατί υπάρχουν τραυματισμοί και πόσο μάλλον τώρα τιμωρημένοι γιατί σε κάθε αγώνα δίνουν εύκολα κίτρινες για να συμπληρώσουν και να λείψουν βλ. Κοσσονού, Πεντόσο και φυσικά Κ.Παπαγεωργίου.

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ...

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...


by Gkael


Σχόλια