SL K17: Παναιτωλικός – ΑΕΛ 2-2

Ισόπαλη 2-2 ήρθε η ΑΕΛ Κ17 με καλή εμφάνιση στο Αγρίνιο απέναντι στο αντίστοιχο τμήμα υποδομής του Παναιτωλικού

 καταφέρνοντας να επιστρέψει δύο φορές στο παιχνίδι μετά από σκοράρισμα των γηπεδούχων. Οι κίτρινοι μάλιστα εκτός από την ήττα από την ΑΕΛ στην πρώτη αγωνιστική είχαν σερί νικών που σταμάτησε η ομάδα μας σήμερα.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ στο 23′ και το 1-1 ήρθε από τον Γραβάνη με τον ίδιο τρόπο στο 38′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρίζου. Έτσι έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 59′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 μετά από μακρινό φάουλ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ήρθε το γκολ όταν η μπάλα έφτασε σε πόδια αντιπάλου. Η ισοφάριση έγινε στο 94′ 2-2 με σκόρερ τον Βαρσάμη που έκανε κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημηνίκου.

Η ομάδα μας συνέχισε με καλή απόδοση κι επέστρεψε από το ταξίδι με χαμόγελα και ικανοποίηση από τη συνολική προσπάθεια. Αξίζει να αναφερθεί η αναμφισβήτητα όμορφη ποδοσφαιρική εγκατάσταση του Αγρινίου όμως στον σημερινό αγώνα τα παιδιά των δύο ομάδων αγωνίστηκαν σε ένα πλαστικό τερέν που κρίνεται επικίνδυνο για το συγκεκριμένο επίπεδο αγώνων και την ακεραιότητα των αθλητών με πολύ κοντινή περίφραξη που μάλλον είναι ιδανική για ήπιες προπονήσεις. Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΛ Κ17 θα έχουμε το προσεχές Σάββατο εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ Κ17.

ΑΕΛ Κ17 (Βασιλείου – Νεμπεγλέρας) : Σπανός, Αρσένης, Γκρόζος, Αβραμούλης, Κουπατσάρας, Καλαθάς (65′ Βαρσάμης), Κουτζαηλίας, Μπασδέκης (46′ Μπιώτης), Ρίζος (75′ Τσακνάκης), Δημηνίκος, Γραβάνης



πηγή: aelfc.gr

Σχόλια