Έρχονται οι Μορέιρα, Φατάι και Γκασάλ (videos)

Η πρώτη μεταγραφή για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήταν ο Στίνα, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΛ. Όπως έχει γίνει γνωστό η ΑΕΛ έχει κλείσει ως δανεικό τον Λέαντρο Μορέιρα από την Άρσεναλ Σαράντι. Είναι 22 χρονών επιθετικός. Έχει αγωνιστεί σε Λανούς (Β' ομάδα και Κ20) και Άρσεναλ Σαράντι. 


Το προφίλ του Μορέιρα στο transfermarkt https://www.transfermarkt.com/leandro-moreira/profil/spieler/1110268

Δείτε στγμιότυπα από τον Μορέιρα.


Σύμφωνα με το arenalarissa.gr η ΑΕΛ έχει κλείσει δύο ακόμα παίχτες τους Φατάι και Γκασάλ. Ο Φατάι είναι επιθετικός. 33 χρονών, από τη Νιγηρία. Αγωνιζόταν στην Πετρολούλ στη Ρουμανία και φέτος σε 18 αγωνιστικές είχε πετύχει 1 γκολ και 1 ασίστ στην Α Εθνική Ρουμανίας. Συνολικά στην καριέρα του έχει σε 380 συμμετοχές έχει πετύχει 90 γκολ και 30 ασίστ. Έχει αγωνιστεί σε Άστρα Γκιουργκιού, Σπάρτα Πράγας, Ντιναμό Μίνσκ, Οτελούλ, Ούφα, Κλαμπ Μπριζ. Επίσης έχει αγωνιστεί και με την Εθνική του (Νιγηρία) με την Κ20 σε 3 αγώνες.

Φετινό γκολ μετά το 0:45 στο παρακάτω βίντεο


Το προφίλ του Φατάι στο transfermarkt https://www.transfermarkt.com/kehinde-fatai/profil/spieler/73951

Ο Χάμζα Γκασάλ είναι μεσοεπιθετικός και αριστερά και δεξιά. Κυρίως αριστερά. Είναι 21 χρονών και θα έρθει ως δανεικός από την Ζελέζνιτσαρ στη χώρα του τη Βοσνία. Έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές της Εθνικής του Κ15-Κ21. Έχει ξεκινήσει από το Σαράγιεβο. Φέτος έχει αγωνιστεί κυρίως ως αλλαγή στην ομάδα του σε πρωτάθλημα και προκριματικά του Conference.

Το γκολ του μετά τα 4:05 στο παρακάτω video



Το προφίλ του Γκασάλ στο transfermarkt https://www.transfermarkt.com/hamza-gasal/profil/spieler/546478


πηγές: arenalarissa.gr και transfermarkt.com

Σχόλια