ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Η ΑΕΛ έχει σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή στις 14:00 με τον Λεβαδειακό. Πρέπει η ΑΕΛ να πάρει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά

και σε συνδυασμό με το ρεπό του Λεβαδειακού την τελευταία αγωνιστική και το δια δυο της βαθμολογίας στα play offs η ΑΕΛ θα έχει πολλές ελπίδες για άνοδο.

Άμα η ΑΕΛ κερδίσει τον Λεβαδειακό και στην κοινή αγωνιστική φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα(συν την νίκη με τον Απόλλωνα Πόντου), η διαφορά θα είναι στους 3 βαθμούς.  π.χ. 54 β. ο Λεβαδειακός και 51 η ΑΕΛ δηλ. θα πάει στο -1 (στα play offs- γιατί είναι δια δυο). Άρα υπάρχουν πολλές ελπίδες ακόμα. Αλλά κοιτάμε ένα, ένα παιχνίδι ξεχωριστά.

Το σημαντικό όμως είναι η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ με τον Λεβαδειακό και για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους (και ηθικούς). Τον Λεβαδειακό θέλουν να τον ανεβάσουν, όπως τα προηγούμενα χρόνια Πανσερραϊκό και Βέροια. Φυσικά τώρα άλλες ομάδες είναι από πίσω. Φαίνεται και από τις προκλητικές διαιτησίες σε κάθε αγώνα του. Επίσης φαίνεται και από το ιστορικό ΜΗΔΕΝ πέναλτι στην ΑΕΛ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. Πρέπει το γήπεδο να έχει πολύ κόσμο, όσο παραπάνω γίνεται. Γενική είσοδος 10 ευρώ για ανατολική κερκίδα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2   ΑΕΛ-Λεβαδειακός

14:00 AEL FC ARENA

 

Υ.Γ. Προσοχή στους φιλάθλους γιατί έχει αλλάξει ο νόμος και δίνουν πιο εύκολα τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών. Ήδη έδωσαν σε δυο ομάδες (ΠΑΟΚ και Παναχαϊκή). Θέλουμε τον κόσμο μας στα play offs.


by Gkael

Σχόλια