Ζαχαρής: «Όλοι στο AEL FC ARENA. Δεν είναι τελικός, είναι η αρχή της ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»


Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AEL FC ARENA .
Όλοι εσείς που ζήσατε από κοντά τις μεγάλες χαρές αλλά και τις μεγάλες λύπες της ομάδας , όλοι όσοι ένιωσαν ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για αυτή την ομάδα ,ότι ηλικία και αν έχουν , από εσάς που ήσασταν τη δεκαετία του 70 στις Σέρρες η στη Νέα Ευκαρπία στο Μακεδονικό  , που ήσασταν στις ανόδους αλλά και στις πτώσεις της ομάδας , στα κύπελλα και στους τελικούς , στο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές εξόδους αλλά και στα πέτρινα χρόνια . 
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΙΩΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , όλοι όσοι ζήσατε μαζί της στιγμές , χαρήκατε η πονέσατε  και απογοητευθήκατε.  
ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ  ΜΕ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .
Δώστε στους ποδοσφαιριστές μας , στο τεχνικό και ιατρικό τιμ , στη διοίκηση αλλά και στους υπόλοιπους συνεργάτες και υπαλλήλους της ομάδας τη δύναμη να υπερβάλουμε εαυτούς κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της  super league 2  στον αγώνα ενάντια κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου .
Δείξτε σε όλη την Ελλάδα πως πρέπει να είναι τα γήπεδα του ποδοσφαίρου , πως είναι να υποστηρίζεις την ομάδα της πόλης σου και πως είναι -αλλά και ποσο όμορφο είναι- να πολεμάς με ήθος για μια ιδέα .
Με πάθος , με αισιοδοξία , με παλμό , με ήθος και αξιοπρέπεια , ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑ .
Την Κυριακή δεν είναι ο τελικός αγώνας , είναι η αρχή της ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .
Βοηθήστε τους ποδοσφαιριστές μας και αυτοί να είστε σίγουροι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά στο τέλος της σεζόν να μας αποζημιώσουν .
ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΕΛ


Αυτό ανέβασε στο προφίλ του ο φυσικοθεραπευτής της ΑΕΛ, Γεώργιος Ζαχαρής.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

Σχόλια