Τα αποτελέσματα σ΄ όλα τα τμήματα της ΑΕΛ για το ΣΚΔ 2-4/3 (photos, videos)

 

Νίκες για την ΑΕΛ στο αντρικό ποδόσφαιρο, στο γυναικείο ποδόσφαιρο, στο αντρικό και γυναικείο βόλεϊ και στις Κ19, Κ15. Ήττες για την ΑΕΛ στο μπάσκετ και στο futsal.


Η ΑΕΛ νίκησε με 1-2 την Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό στο 94'! Τα γκολ πέτυχαν οι Φατάι και Νίνο.


Ήταν ένας αγώνας μέτριος που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η ΑΕΛ είχε καλές ευκαιρίες με τον Φατάι και τον Αντράντα στο πρώτο ημίχρονο και δύο καλά σουτ στο δεύτερο από τους Πεντρόσο και Κ.Παπαγεωργίου. Η Νίκη Βόλου έκανε δυο καλές ευκαιρίες.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (51′ λ.τρ Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (62′ Κρητικός), Πέττας (85′ Μακατσάρια).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Στίνα (67′ Κ. Παπαγεωργίου), Πεντρόσο (67′ Κοσσονού), Μαυριάς (77′ Νίνο), Φατάι (89′ Κόσιτς)


Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 1-2 | Highlights



Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 1-2 | Υποδοχή της αποστολής από τους οπαδούς μετά τη νίκη έξω από το AEL FC Arena



Σπουδαία νίκη στον Βόλο για τη γυναικεία ΑΕΛ ποδοσφαίρου

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΑΕΛ, μέσα στον Βόλο στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Δυνατό το ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται στο 17' μία αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΛ και να ανοίγουν το σκορ με την Κέκου.
Στη συνέχεια η ΑΕΛ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 31' με την Zheleva, μετά από πολύ ωραία ενέργεια της Kioko.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ εμφανίστηκε ανώτερη και προηγήθηκε στο 52' και πάλι με την Zheleva, ενώ λίγα λεπτά μετά είχε και δοκάρι με την Kioko η οποία τελικά στο 72' έκανε το 1-3, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στους βυσσινί.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα, όμως σε μία άτυχη στιγμή για την άμυνα της ΑΕΛ, κέρδισαν πέναλτι στο οποίο ευστόχησε η Νενέ για το τελικό 2-3.
Μία νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΛ για την παραμονή της στην κατηγορία.

Για την ΑΕΛ,
Ξεκίνησαν: Γαβριηλίδου, Κούρια, Καπαρέλη, Κόντου, Νικολαΐδου, Γιαννή, Σκωτεινιώτη, Τσούκα, Zheleva, Kioko, Ρουμελιώτη
Αλλαγές: Μίσσια, Μέλλου, Καραπατσακίδη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Δασκάλου, Μπάγκα, Κυρίτση, Λόκα, Μητσοπούλου, Ανδρέου

Σχετικά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από την Καρδίτσα, αν και υπέπεσε σε ορισμένα λάθη που όμως δικαιολογούνται από την ένταση και το πάθος των δύο ομάδων, σε έναν αγώνα με πολλές και δύσκολες φάσεις,, κάνοντας πολύ δύσκολο το έργο τους.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Βόλος 2004 για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Επίσης εύχεται ο τραυματισμός της Κομκοτού να μην είναι κάτι το σοβαρό και η αθλήτρια του Βόλου να επιστρέψει γρήγορα στην αγωνιστική δράση.
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ είναι η εξ' αναβολής αναμέτρηση αυτήν την Τετάρτη στην Καστοριά.


Νίκη για την ΑΕΛ στο τοπικό ντέρμπι στο αντρικό βόλεϊ

Ακόμη μια νίκη πέτυχαν οι άνδρες της ΑΕΛ απέναντι στον Εθνικό Λάρισας. Αν και στο πρώτο σετ οι παίκτες του Νίκου Νικητάκη ξεκίνησαν μουδιασμένοι μένοντας πίσω στο σκορ, κατάφεραν τελικά να το ανατρέψουν κανοντας το 28-26. Στα επόμενα δυο σετ η ΑΕΛ δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο της και εξασφάλισε μια ασφαλή διαφορά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας έτσι στη νίκη.
Η ΑΕΛ παραμένει πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, μόλις ένα βαθμό μπροστά από τη Φθία Λαμίας την οποία αντιμετωπίζει σε 3 εβδομάδες εκτός έδρας, για την ανάδειξη του πρωταθλητή Θεσσαλίας και διεκδικητή της Α2 κατηγορίας.

ΑΕΛ: (Νικητάκης Ν.) Αρχοντής Αθ, Γκόντοβος Κ, Βουτυρίτσας Χ, Αλεξόπουλος Σ, Στασινός Δ, Δορδοκίδης Θ, Παπακωνσταντίνου Α, Αντωνακάκης Χ, Τσιώλης Ι, Καμπούρης Αθ, Νιακόπουλος Γ,





Νίκη για την ΑΕΛ στο γυναικείο βόλεϊ



Η ΑΕΛ στο γυναικείο βόλεϊ νίκησε με 0-3 τον Φοίβο Γιάννουλης στο κλειστό της Νεάπολης.



Ήττα για την ΑΕΛ στο μπάσκετ 



Τιτάνες Παλαμά-ΑΕ Λάρισας 82-57

Διαιτητές: Ταρενίδης-Μπουγλός Π.-Αναστασιάδης Π.
Δεκάλεπτα: 17-10, 32-23, 63-43, 82-57

Τιτάνες Παλαμά (Βαρδακούλης): Παπαχρήστος 6, Τσούμας Γ. 14(4), Σαριμπαλίδης Κ. 8(2), Λόλας 22, Πανάγος 9, Αντωνίου 10(1), Σφακιανός, Σαριμπαλίδης Γ. 7(1), Γκόβαρης 1, Φαλιάκης Σ. 3(1), Μπακράτσης 2.  

ΑΕ Λάρισας (Γκανέτσας): Γκανέτσας 14(4), Γεωργάκης 7(1), Μάνος 4, Ντικούδης 17, Καραδήμος 1, Δελής 6(1), Νταής 6, Βλάχος 2, Ζησούλης, Γκέκας.



Ήττα για την ΑΕΛ στο futsal

Η ΑΕΛ στο futsal ηττήθηκε με 8-2 από την COBRA AFC στην Αθήνα.



Κατώτερη του αναμενόμενου....σ ένα ματς που δεν μπήκαμε ποτέ πάρα την κρισιμότητα του.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει ,συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά.
Χρειάζεται όμως ψυχή....κάτι που έλειψε σήμερα.
Μόνη αχτίδα τη σημερινή μέρα  η κάτωθι φωτογραφία. 
Καλή επιστροφή στην ομάδα μας.
Επόμενο παιχνίδι με Σαλαμίνα εντός έδρας.



Νίκη για την Κ19 της ΑΕΛ με 7-0 



Μια πολύ καλή εμφάνιση με ωραίο ποδόσφαιρο και πολλές φάσεις και γκολ έκανε η ΑΕΛ Κ19 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των τμημάτων υποδομής Κ19 της Super League 2 (1η αγωνιστική ρεπό – 2η αγωνιστική ήττα 1-0 από τον Αιολικό). O αγώνας διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο Γόννων νικώντας με 7-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας Κ19.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ Κ19 ταξιδεύει στη Λιβαδειά.

ΑΕΛ Κ19 (Γιώργος Καμάκας): Αντωνόπουλος, Ντιντής, Κουκουράβας, Μπαντραλέξης, Γκατζιάς, Τσούτσος, Νίτσο, Μπέζας, Βλιώρας, Νινίκας, Πολύζος

Έπαιξαν επίσης ως αλλαγή οι: Ράπτης, Βελετάνης, Ντελόπουλος, Γκουγκίδης, Τασίκας

photo by aelfc.gr



Νίκη για την Κ15 της ΑΕΛ με 7-0

photo by Kostas Fetvatzis


ΑΕΛ Κ15-ΑΣΑ ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ 7-0

photo by Kostas Fetvatzis


Πρόκριση για το Παιδικό Α’ της Ακαδημίας

Η ΑΕΛ – Τμήμα Μπάσκετ Ακαδημίες συγχαίρει το Παιδικό Α’ της Ακαδημίας μας για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στον κοουτς Δουκας Πολυχρονιαδης και σε όλα τα παιδιά – αθλητές, που μέσα από σκληρή καθημερινή δουλειά κατάφεραν να είναι πρωταγωνιστές στον ομιλό τους παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ.

Συνεχίζουμε δυναμικά καθημερινά.

Μπράβο σε όλους.


ΒΟΛΕΪ


ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α1 ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (2023-2024)

16:30 Α.Σ. Αργώ Βόλου - ΑΕ Λάρισας 3-0

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (2023-2024)

14:00 ΑΓΣ Σπάρτακος - ΑΕ Λάρισας 3-0



by Gkael
με πληροφορίες από
 volleynewsthessalias.com , aelbasket.gr , aelfc.gr

Σχόλια